Expresso Dameskleding 2 artikelen

Expresso Dameskleding 2 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Expresso Dameskleding 2 artikelen
2 artikelen
2 van 2 artikelen

Expresso Dameskleding

Een echt Nederlands modemerk: Expresso Fashion. Je herkent de items van dit frisse en hippe merk vooral aan hun unieke ontwerpen, oog voor detail en vrouwelijke touch. Dit is ook niet zo verwonderlijk wanneer je bedenkt dat niet alleen de oprichtster maar ook 70% van het team vrouw is. En wie weten beter hoe ze mode voor vrouwen moeten maken dan vrouwen zelf? Vrouwen weten namelijk waar andere vrouwen onzeker over zijn, waar we over twijfelen of waar we onszelf juist graag mee op de kaart zetten. De collecties zijn dan ook gemaakt met één doel voor ogen: het accentueren van je sterke punten en jezelf van je beste kant laten zien.

VOOR ALLE VROUWEN

Door de unieke en verfijnde pasvorm hebben de collecties van Expresso altijd items die bij jou passen. Of je nu een maatje 34 bent of je prettig voelt in een maat 46, Expresso houdt rekening met alle vrouwelijke vormen én modellen. Elegantie, comfort én originaliteit vormen de speerpunten van iedere collectie. Door de afgestemde pasvormen en verbeterde pasvormen, is Expresso een merk wat kleding produceert voor de échte vrouw.

MOOI VAN BUITEN ÉN VAN BINNEN

Helemaal aansluitend bij de laatste trends van nu, volgt Expresso de ontwikkelingen in mode-land op de voet. Zo kunnen we komend jaar weer enkele nieuwe trends verwelkomen: van tie die tot korte pakken en slangenprint, alles kan én alles mag. Belangrijk in de visie van Expresso is dat zij elke vrouw zich mooi willen laten voelen. Mooi aan de binnenkant en de buitenkant natuurlijk. Vier keer per jaar kun je dan ook nieuwe items shoppen in hun collecties die helemaal zijn aangepast aan de laatste trendkleuren én laatste mode hypes. Diemen is de plaats waar de magie plaatsvindt en vanuit hier wordt er elke dag weer gewerkt aan het creëren van mooie ontwerpen, finetunen van de productie en het aanleveren van nieuwe top items. Expresso is er om alle Nederlandse vrouwen van haar behoeften te voorzien: draagbare, comfortabele én betaalbare fashion. Elke dag stralen, zonder consessies!