Ichi Dameskleding 72 artikelen Toon 96 per pagina

Ichi Dameskleding 72 artikelen Toon 96 per pagina
Sorteren op
Toon producten
Ichi Dameskleding 72 artikelen Toon 96 per pagina
72 artikelen Toon 96 per pagina
45 van 72 artikelen

ICHI Dameskleding

Hoe kun je ICHI het best omschrijven? Volgens het merk zelf het beste als ‘easy to wear’ en ‘easy to love’. ICHI is er voor de vrouw die net een stapje voor wil lopen. Voor vrouwen die graag een combinatie dragen van een funky vibe met een flinke dosis stoere vrouwelijkheid. Voor vrouwen die elegantie, klasse én stijl willen uitstralen, zonder hiervoor teveel moeite te hoeven doen. ICHI voorziet vrouwen in die perfecte items om zo’n look te creëren. Laagjes, ruitjesprinten en ruches sieren de collecties en wanneer je alle items eens stuk voor stuk bekijkt, zie je dat ook kant haar comeback weer heeft gemaakt in de modewereld. Zowel op rokjes, jurkjes als tops zie je deze speciale bewerking van stof terug. Elegant is het zeker en je kunt zelfs voor een geheel chique look gaan wanneer je dit kant combineert met een satijn of fluweelachtige stof.

ICHI: VOOR DE MODERNE VROUW

De collectie van ICHI straalt voornamelijk zelfstandigheid, elegantie en klasse uit. De items zijn leuk te combineren met elkaar maar zeker ook goed apart te dragen. Grote lijnen zoals 2-pieces suits en oversized jackets zijn helemaal van nu. Zowel voor de die-hard zakenvrouw als de ontspannen it-girl heeft Ichi must-have items. Romantisch tot stoer en trendy tot on-point, voor alle soorten, maten en karakters zijn er geweldige items te vinden.

OVERSIZED OF TOCH SLIM-FIT?

Zo kun jij stralen op kantoor in een nieuw tweedelig pak met grote ruiten. Ga voor een eenvoudige zandkleur of val op met donkerblauw en rood. Blazers zijn helemaal terug van weggeweest en we dragen ze het liefst een beetje oversized. Op het gebied van jurken is ook deze trend weer helemaal terug. Waren jarenlang de mini-jurkjes in trek, nu zijn het de wat langere, zwierige bohemian dresses die het modebeeld versieren. Jurken die een all-over print van bloemetjes, sterretjes of streepjes hebben zijn helemaal hot dit voorjaar, zeker een item om in je kast te hebben hangen dus!

GA MET ICHI VOOR DE TRENDS VAN DIT MOMENT

Tops mogen los maar zeker ook aansluitend zitten. Kies een satijnen exemplaar met een hals van kant of ga voor een fluwelen look in een donkere kleur zoals roestrood, donkerblauw of leemgroen. Paar mooie statement oorbellen erbij en je zult eruit zien alsof je zo van de catwalk af komt lopen. Vergeet dit seizoen natuurlijk je it-bag niet. Anno 2019 mag deze zowel heel erg groot als heel erg klein zijn. Mooie materialen zoals leer worden gewaardeerd, zeker wanneer deze uitgevoerd zijn in een kek printje zoals panter, slangen of cheeta print. Kortom, een ware trip door de jungle!