Ontdek onze winkels

Domburg

Ooststraat 1
4357 BE Domburg
Informatie & openingstijden

Etten-leur

Winkelcentrum 16
4873 AB Etten-Leur
Informatie & openingstijden

Goes

Grote Markt 1
4461 AH Goes
Informatie & openingstijden

Hellevoetsluis

Struytse Hoeck 36/37
3224 HB Hellevoetsluis
Informatie & openingstijden

Kamperland

Ruiterplaatweg 11
4493 PG Kamperland
Informatie & openingstijden

Middelburg

Markt 53
4331 LK Middelburg
Informatie & openingstijden

Renesse

Hogezoom 171
4325 BH Renesse
Informatie & openingstijden

Sluis

Plompe Toren 4
4524 EJ Sluis
Informatie & openingstijden

Terneuzen

Noordstraat 109
4531 GE Terneuzen
Informatie & openingstijden

Zoutelande

Langstraat 11
4374 AN Zoutelande
Informatie & openingstijden

Kom Shoppen in onze Bomont Winkels

Welkom op onze winkelpagina. Hierboven vind je een overzicht van alle 9 Bomont winkels die op onze website zijn opgenomen. De vestigingen bevinden zich met name in zeeland en ook in west brabant. Ons assortiment verschilt per winkel. In ieder filiaal is een dames- heren en living afdeling. De kinderafdeling is er alleen niet in Bomont Zoutelande, echter wel in alle overige filialen. Overal is wel een ruime keuze aan merken zoals Superdry of Scotch & Soda, maten en artikelen. De winkels variëren van 350 tot 1.100 m2. Dus kom lekker shoppen in 1 of meer van onze ruime winkels. Service staat ook daar hoog in het vaandel.

Koopzondagen

Wat is er gezelliger dan het weekend afsluiten met een gezellig dagje winkelen? Bezoek een Bomont winkel op een koopzondag en proef de unieke sfeer. De knusse winkelstraten stromen vol met mensen die samen de mooiste winkels en beste restaurantjes bezoeken. Vaak worden koopzondagen verder aangekleed met evenementen, die plaatsvinden in de buurt van de winkelstraten. Een kunstroute, kerstmarkt of live muziek zorgt voor extra beleving tijdens een dagje shoppen.

De toeristische dorpen in Zeeland hebben bijna elke week koopzondag. Bij de Bomont winkels in Domburg, Zoutelande, Sluis en Renesse kun je doorgaans elke zondag terecht voor de mooiste woonaccessoires en een compleet aanbod aan dames-, heren- en kinderkleding.  Je hebt vanaf 10 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags de tijd om te shoppen. In Goes, Terneuzen en het Brabantse Etten-Leur beleef je de ultieme winkelervaring elke laatste zondag van de maand. Ook wordt er geregeld een extra koopzondag toegevoegd. Houd dus goed onze website in de gaten!

Merkbeleving staat voorop bij onze flagshipstore in Middelburg. De Bomont in Middelburg houdt elke eerste zondag van de maand koopzondag. Ook wordt er af en toe een extra editie aan toegevoegd. De sfeer op een koopzondag in Middelburg is ongeëvenaard.  Allerlei activiteiten maken de koopzondag en daarmee jouw weekend compleet. Bomont Kamperland is de enige winkel die altijd gesloten is op zondag. Gelukkig ben je alle andere dagen van de week, van harte welkom in het winkelcentrum van Kamperland. Ook kun je 24/7 terecht bij onze webshop voor een groot aanbod topmerken. 

Bomont winkel in Hellevoetsluis

In het tweede kwartaal van 2019, wordt onze tiende winkel geopend. In het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis is het winkelen een genot. Daarom kun je na de opening van de meest noordelijke Bomont winkel, alle dagen van de week sfeerproeven in ons nieuwe filiaal. Binnenkort tot ziens in Hellevoetsluis.