Over Bomont

Bomont is dé Zeeuwse retailer met een gecombineerd assortiment van fashion en lifestyle artikelen van meer dan 160 topmerken. Met ons assortiment, voor dames, heren en wonen, is Bomont voor iedereen! Met onze twaalf inspirerende fysieke winkels en een webshop verrassen we jou elke dag weer met een persoonlijke en uitgebreide collectie. Voor onze webshop pakken wij dagelijks honderden pakketjes met veel plezier in. Wij hebben één doel, jou blij maken met onze mooie producten en verrassende service!

Wij zorgen ervoor dat je bij ons dan ook altijd de perfecte mix vind tussen eigentijdse en tijdloze items. Met meer dan 160 betrouwbare en transparante merken in ons assortiment, bieden wij jou een palet aan kledingstijlen en inspiratie. Hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Bij Bomont sta jij centraal! Waan je in een inspirerende winkelomgeving en laat je adviseren door onze deskundige collega's. Wij stellen jou op je gemak voor de optimale winkelbeleving. Niet alleen in de winkel, maar ook op onze webshop voel jij je vertrouwd. Het verlengde van onze stijl en service is hier in alles te voelen. Gezellig, warm en persoonlijk.

Het begin van Bomont

In 1988 wordt Bomont opgericht onder de naam Bouwman Lifestyle. Als klein toeristen winkeltje krijgt Bouwman Lifestyle een gevestigde naam in het pittoreske Zeeuwse dorp Domburg. Door de enorme populariteit groeit de winkel door tot de uiteindelijke Bomont winkel zoals we die nu kennen. Een familiebedrijf met dertien winkels in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland en een groeiende webshop.
"Bomont is een dynamische en groeiende organisatie, waarbij geen een dag hetzelfde is. De Zeeuwse organisatie is een echt leer- en werkbedrijf, waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit. Bomont is een echt familiebedrijf, waarbij je onderdeel uitmaakt van de Bomont familie. Er heerst een gezellige sfeer waarbij met elkaar hard wordt gewerkt aan hetzelfde doel. Wat ik persoonlijk ook wel kan waarderen, is dat we open staan om elkaar te helpen. Als er bijvoorbeeld een grote actie is opgezet vanuit de afdeling Marketing waarvan we weten dat de druk in het magazijn toeneemt, dan helpen we elkaar. Het team bestaat uit meer dan honderd gepassioneerde collega’s met affiniteit voor de producten en de organisatie."

Nawish Baars

Directeur Bomont

Bomont Tijdlijn

Blijf op de hoogte!

Volg @bomont.nl op Instagram & Facebook en schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van (exclusieve) acties, de nieuwste items & trends en nog veel meer!

Instagram   Facebook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief