Een kijkje in het huis van Living-inkoopster Marloes

In haar functie als inkoopster Living bij Bomont is Marloes helemaal in haar element.

Terug naar Zeeland was het plan na een aantal jaar vertoefd en gewerkt te hebben in onze bruisende hoofdstad Amsterdam. Een wensenlijst voor een huis was er wel; karakteristieke details, een eigen oprit en... een openhaard. Op slag verliefd waren ze op deze woning met een unieke loftindeling en een eigen verhaal. De nodige renovaties werden vijf jaar geleden uitgevoerd en het huis uit 1900 onderging een flinke metamorfose. Nu komt haar stijl - een mix van landelijk, aardse tinten en industriële items - goed tot zijn recht.

"Het leukst is toch wel het samenstellen van de collectie tijdens de bezoekjes aan beurzen en showrooms."

"Verschillende producten van verschillende leveranciers brengen we samen tot een nieuwe collectie passend bij Bomont." Dit gaat altijd gepaard met de bestaande trends op het gebied van interieur. "Mede door de beurzen doe ik zelf ook veel inspiratie op. Niet alleen voor Bomont, maar ook voor het stijlen van de winkel en klusprojecten in huis. Hierdoor is mijn huis ook altijd in beweging."
Door stoer zwart te combineren met strak wit en natuurlijke materialen en vintage items creëert Marloes een eigen daagse klassieke rustgevende stijl. "Het leukst is de eenheid die ontstaat bij het samenvoegen van zowel nieuwe items als van de kringloop. Oude items krijgen een likje verf en met slechts een nieuw aangekocht kussen kan ik mijn bank weer helemaal opfrissen. En zo wacht ik ook wel eens met smart op een item dat ik heb ingekocht voor een volgend seizoen, zoals die leuke Face kussens van de eigen Bomont collectie". Ontdek snel haar favorieten van dit seizoen! 

Marloes' Favourites

“Ik ben helemaal verliefd op de woontrend waarbij gezichten dé hoofdrol spelen in je interieur; van bloempotten tot kussen. Echte eyecatchers zijn het!” Ook zien we deze trend terug in de nieuwste living collectie van Bomont Collection. Shop nu de leukste varianten voor een speelse draai aan je interieur.

Trendy: items met gezichten

"De keuken is mijn favoriete plek"

Marloes is dol op haar keuken en op bakken. "Door te kiezen voor een los eiland heb je veel ruimte om lekker heen en weer te bewegen. De keuken grenst aan de gezellige eettafel, waardoor je altijd betrokken kan zijn bij je gasten. Maar juist ook het zicht op de keuken, moet aantrekkelijk zijn. Bij Bomont vind je een groot assortiment aan servies en kookspullen. Het leukst vind ik om mijn mooiste keukenspullen daarom ook mooi uit te stallen, als echte eyecatchers. Ik ben een enorme fan van de HKliving kopjes met retro feeling. En hoe leuk is het nieuwe kookgerei van Zusss?! Die hebben dus ook zeker een mooi plekje gekregen in mijn keuken!"

Recept: coffee brownies á la Marloes

"Wanneer ik bezoek ontvang vind ik het altijd belangrijk om even een zelfgemaakte creatie op tafel te zetten, dan ruikt het huis ook zo lekker. Eén van mijn favoriete recepten hiervoor zijn deze brownies. Special touch geef ik met de Nicolas Vahé siropen, die dus niet alleen je koffies overheerlijk maken!" Alle Nicolas Vahé items worden verkocht in onze Bomont winkels.

Benieuwd naar het recept van Marloes haar brownies? Lees het hier!

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal: 12 stuks
Dit heb je nodig:

175 gram pure stukjes chocolade
175 gram boter, plus extra om in te vetten
225 gram fijne kristal suiker
3 grote eieren, losgeklopt
1 tl vanille-essence
125 gram zelfrijzend bakmeel
Scheutje coffee syrup van Nicolas Vahé
85 gram stukjes witte chocolade

1. Verwarm de oven op 180 C. Vet een ondiep bakvorm van 24x20 cm in en bekleed hem met bakpapier.

2. Doe de pure chocolade en boter in een kom en laat ze smelten boven een pan met zachtjes kokend water. Belangrijk dat je het 5 minuten laat afkoelen.

3. Klop de suiker, eieren en vanille door het chocolade mengsel. Voeg ook je scheutje coffee syrup toe voor extra flavour! Zeef het zelfrijzend bakmeel hierboven en spatel het er voorzichtig doorheen. Schep het beslag in de geprepareerde bakvorm. Strooi de witte chocolade eroverheen.

4. Bak de brownie 30 minuten in de voorverwarmde oven. Bek hem losjes met aluminium folie en bak hem nog 15-20 minuten (of tot hij stevig aanvoelt). Laat hem afkoelen in de bakvorm en snijd hem in 12 stukjes. Eet smakelijk!

Shop in de stijl van Marloes

Indy

Marketeer

Lees meer