Kyra Dameskleding 32 artikelen

Kyra Dameskleding 32 artikelen
Maat Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Kyra Dameskleding 32 artikelen
32 artikelen
32 van 32 artikelen

Kyra Dameskleding

Kyra is een succesvol Nederlands modemerk dat ondertussen wordt in meerdere Europese landen. Het merk is opgericht door Lidwien van der Klei. Ze wil dat haar mode niet alleen maar trends volgt maar vooral een eigen uitstraling heeft. Door deze aanpak te hanteren is er een authentieke stijl ontwikkeld die erkend en herkend wordt sinds 2003. Deze authentieke stijl sluit aan bij de wensen van de klanten van Kyra. Voor alle vrouwen die graag opvallen maar er toch verfijnd uit willen zien. Voor alle dames op leeftijd die nog steeds hun stempel op de dag willen drukken en voor alle hardwerkende moeders die wel wat kleur in hun dag kunnen gebruiken. Kyra werkt met veel verschillende kleuren die telkens aansluiten op de trendkleuren van dat moment. 

DRUK, DRUKKER, DRUKST

De kleding van Kyra wordt ontworpen voor moeders die naast moeder zijn ook professionals zijn met een druk sociaal leven. Haar inspiratie haalt ze dan ook uit het bestuderen en observeren van de vrouwen die met haar samen werken. Vrouwen die actief zijn en graag ondernemend te werk gaan.
De items van Kyra zijn daarom onderscheidend maar ook functioneel. Kleur speelt dan ook een zeer belangrijke rol in de collecties. Volgens Lidwien is kleur een essentieel element om een vrouw te laten stralen in haar outfit. Mede hierom begint elke collectie met vier verschillende verhaallijnen met een vaste basiskleur. Hier wordt de basis gelegd voor de creatie van de overige combineerbare en duurzame items.
En buitenom het feit dat de items zo goed te combineren zijn met elkaar en andere kledingstukken, zitten deze ook nog eens ongelofelijk lekker door de fijne pasvorm. De kledingstukken dragen daarom altijd iets bij aan de garderobe van de moderne vrouw. Ook fijn om te weten is dat alle items in Europa worden gemaakt, waarbij alle medewerkers goede en eerlijke lonen ontvangen.

De collectie voor het voorjaar van 2019 is weer een heus feestje te noemen. Zo vind je in de collectie mooie blauwe jurken, jurken met een rood zig-zag patroon, blazers met fleurige bloemetjes en broeken en tops die bji elkaar passen. Ook als je echt wil opvallen is dit helemaaal jouw jaar. Wat deacht je van een neon groene jurk of een felgroene jas? Die jas staat extra leuk met een elegante witte gehaakte top eronder en een rustige pantalon in een effen kleur. Of je laat de jas weg en combineert de witte top met een rode pantalon met een witte bloemenprint. Zoals je al merkt, je kunt het zo gek en bont maken als jij zelf wilt! 

ELEGANT EN COMFORTABEL

Veel items hebben dezelfde kleurstelling of patronen waardoor deze samen een mooi geheel vormen. Ideaal voor op kantoor, want in een mum van tijd heb je een professionele look gecreëerd met de items van Kyra.
Het merk Kyra heeft zichzelf in de afgelopen jaren bewezen als hip, modieus en betaalbaar. Dit is ook bij Bomont.nl opgevallen. Mede hierom hebben we in onze webshop veel items van Kyra in ons assortiment. Mooie jurken, blouses en tops, verkrijgbaar in verschillende maten van 34 t/m 46 en S tot XXL. Iedere vrouw kan dus stralen in zo'n prachtig item van Kyra en een verpletterende indruk maken op het kantoor, die ene verjaardag of die borrel met collega's. Elegant, trendy maar toch chique, dat zijn de dingen waar Kyra voor staat. Natuurlijk zitten alle items ook nog eens heel erg lekker. Een echte win-win situatie dus!