Marc O'Polo Dameskleding 43 artikelen

Marc O'Polo Dameskleding 43 artikelen
Sorteren op
Toon producten
Marc O'Polo Dameskleding 43 artikelen
43 artikelen
43 van 43 artikelen

Marc O'Polo Damesmode

Marc O'Polo dameskleding staat voor een casual lifestyle met een duidelijke voorkeur voor natuurlijke materialen. De Marc O'Polo damesmode bestaat uit truien, vesten, overhemden en blouses. De tops en T-shirts hebben een breed assortiment en zijn makkelijk te combineren in iedere vrouw haar kledingkast.

Marc O'Polo Dameskleding

De dameskleding van Marc O'Polo is alledaags en gaat mee met de trend van dit moment. De damesmode is subtiel en elegant tegelijk, de kleding is ideaal te combineren met verschillende kledingstijlen. Het assortiment verschilt van basics en prints tot kleurrijk en patronen. 

Tops & T-shirts

De Marc O'Polo tops & T-shirts zijn zeer variërend in het assortiment. De leukste shirts met print zijn ideaal te combineren met een strakke jeans. De luchtige blouses met trendy patroon zijn het ideale zomerse kledingstuk! Marc O'Polo kleding is online te bestellen in de speciale webshop van Bomont.nl! 
 

Duurzaamheid van Marc o’polo

60% van de Marc O’Polo producten zijn al duurzaam en het worden er telkens meer. Dit is natuurlijk een mooi gegeven aangezien alle beetjes helpen wanneer het over het beschermen van ons milieu en planeet gaat.

Het merk is ervan overtuigd dat transparantie betrokkenheid schept en dat dit op zijn beurt weer vertrouwen schept. Vertrouwen opwekken doet het in ieder geval goed door middel van het gebruiken van vele duurzame materialen.

Ook laat Marc O’Polo de herkomst van het gebruikte dons en veren controleren door het onafhankelijke instituut IDFL (International Down & Feather Laboratory & Institute). Hiermee is een goede behandeling van de dieren verzekert. Verder gebruikt het merk geen echt bont en verwerkt als bontvrij bedrijf uitsluitend kunstbont van synthetische vezels

Gerecyclede materialen kunnen natuurlijk niet ontbreken aangezien ze de ecologische impact en de afhankelijkheid van natuurlijke grondstoffen verminderen, en ook het gebruik van chemische stoffen wordt hierdoor een halt toegeroepen. Marc O’Polo gebruikt gerecyclede katoenen vezels van pre-consumer materiaal en vezels van gerecycled polyester, die vooral worden gewonnen uit gerecyclede PET-flessen.