Dit zijn de trendkleuren van lente en zomer 2024

Na de sombere dagen is het tijd voor de lente! Er komen weer bladeren aan de bomen en de bloemetjes komen uit de grond. Een perfecte tijd om jouw garderobe te vullen met vrolijke kleuren. Laat je inspireren door de trendkleuren van de lente en zomer 2024!

Pistache groen

Deze kleur is weer terug van weggeweest! De pistache groene kleur maakt in de lente van 2024 helemaal zijn comeback. De rustige groene kleur is super om met basic kleuren te dragen, maar kan ook zeker met felle kleuren gedragen geworden. Niet alleen deze pastel kleur is weer helemaal in, maar ook de pastel kleuren lila en geel ga je veel terug zien. 

Abrikoos Oranje

Dit voorjaar staat helemaal in het teken van kleuren uit de natuur, zeker met deze prachtige abrikoos oranje kleur. Deze kleur bevindt zich net tussen het oranje en rood in en wij houden er van! Combineer deze kleur met prachtig wit voor een zachte look, of ga helemaal los en combineer deze prachtige trendkleur met andere felle kleuren. Deze lente is jouw kleurenpallet!

Fifty shades of Blue

In de lente wordt de donkere lucht omgeruild voor een heldere blauwe lucht. Dit is dan ook één van de blauwe tinten die je veel gaat zien dit seizoen, samen met koningsblauw en kalmerend (pastel) blauw. Niet alleen de kleur, maar ook de blauwe denimstof komt dit voorjaar weer overal terug. Combineer blauw op blauw voor een uitgesproken ton sur ton look of ga voor verschillende kleuren combinaties en waag je in de wereld van blauw!

Goud op nummer 1

Wie dacht dat de metallic trend alleen in 2023 thuishoorde, heeft het mis. Want ook dit seizoen zien we weer veel metallic items terug in de collecties, met name goud! Deze gouden tint kan bij iedere kleur gecombineerd worden en zien we zelfs in combinatie met geel terug in de leukste looks. Met goud kun je dus alle kanten op, win-win!

Voor welke kleur ga jij dit voorjaar?

Bekijk de collectie online of bezoek één van onze winkels en deel jouw outfit met #mooimetbomont.

Ontdek de nieuwe collectie

Annebeau

Stage Collega E-commerce