Beachlife Dameskleding 37 artikelen

Beachlife Dameskleding 37 artikelen
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Beachlife Dameskleding 37 artikelen
37 artikelen
37 van 37 artikelen

Beachlife Badkleding Dames

You gotta love the beach! Dat is waar Beachlife badkleding in ieder geval wel voor staat. Bikini’s en badpakken die gemaakt zijn om in te chillen, maar ook in te zwemmen en bewegen. Badkleding moet namelijk goed zitten, aansluiten en daarbij gemaakt zijn van fijne stoffen.
Tropische en fleurige prints sieren de collectie, maar ook als je liever voor effen gaat, zit je in deze collectie goed.

EEN IDEAAL DAGJE STRAND

Wat vooral belangrijk is om te kunnen genieten van het heerlijke weer op het strand of aan het zwembad, is goed passende badkleding die lekker zit. Of je nu een maat 36 of 44 hebt, comfort is een absolute must! Ondanks dat vrouwen het vaak lastig vinden om een nieuwe bikini uit te kiezen, onthoud dat je jezelf best mag laten zien. De ontwerpers van Beachlife weten hoe zij moeten ontwerpen en zorgen er daarbij voor dat jouw vrouwelijke vormen precies op de juiste manier worden geaccentueerd. Zo loopt iedereen met een fijn gevoel op het strand of langs de boulevard.
Ben je het zonnen even beu en is het tijd om jezelf te verplaatsen naar de strandtent? Dan kun je over je bikini altijd een pareo of jumpsuit aantrekken. Dan ben je net iets meer bedekt.
Wanneer je van plan bent om serieuze meters te gaan maken in het zwembad is een badpak aan te raden. Deze houdt alles goed op hun plaats en zorgen er zo voor dat je onbezorgd los kunt gaan in het zwembad. Cocktail erbij, slippertjes aan en je bent helemaal klaar om te gaan genieten!