Airforce 67 artikelen Toon 96 per pagina

Airforce 67 artikelen Toon 96 per pagina
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Airforce 67 artikelen Toon 96 per pagina
67 artikelen Toon 96 per pagina
48 van 67 artikelen

Airforce Jassen

Winter is coming to town! De winter komt er weer aan en een goede warme, waterafstotende én ademende winterjas is dan geen overbodige luxe. Gelukkig is Airforce sinds 1999 gespecialiseerd in het ontwerpen van jassen die gewatteerd, waterafstotend en erg comfy zijn. Verschillende modellen, maten, soorten en kleuren worden gecombineerd en daarmee is wat ons betreft dit merk een toonaangevende speler op de jassenmarkt.

UNIEK IN DE JASSENWERELD

Airforce jassen zijn uniek en onderscheidend in hun soort. Gemaakt van robuuste materialen en afgewerkt op een zodanige manier dat de jas jaren mee gaat. Donkerblauw en zwart voeren de boventoon in de collectie. Winter is tenslotte winter en wat past daar beter bij dan een robuuste en trendy winterjas in een donkere winterkleur? De jassen zijn stuk voor stuk voorzien van een luxe capuchon zodat ook de haren en de oren beschermd blijven tegen wind, regen en zelfs sneeuw. Het hele seizoen door een warm en fris gevoel, heerlijk toch? Airforce regelt het voor je!

NOOIT MEER KOUD!

Een goede winterjas doet vooral één ding: je beschermen tegen de kou! In Nederland kan het weer nogal wisselend zijn, van een paar graden vriezen tot een stevige westen zeewind of juist een hele plons regen in één keer. Een fijne parka houdt je dan lekker warm en grotendeels droog door het wat langere formaat van de jas. Voor iedere stijl is er een Airforce jas te vinden, van glanzend materiaal tot robuust met grote knopen en een grote, volle bontkraag. Hoewel de ontwerpen basic doen ogen, is niets minder waar. Er is ontzettend veel tijd en zorg in het ontwerpen en fabriceren van de jassen gestoken, en dat zie je wat ons betreft zeker terug!

EEN KAMELEON VAN EEN JAS

Duurzaam mogen we de jassen ook zeker noemen, want de jassen gaan bij goed gebruik, jaren mee. Zo kun je jouw jas oneindig blijven combineren. Boven een grove stoere spijkerbroek en met een paar army of cowboy-boots vinden wij hem het tofst. Dan komt namelijk het robuuste karakter echt naar voren. 

Voor iedereen die niet van bont houdt, heeft Airforce ook hele mooie winterjassen in de collectie die geen bont of dierlijke materialen bevatten.