Levi's Actie items met Korting 26 artikelen

Levi's Actie items met Korting 26 artikelen
Onze merken Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Levi's Actie items met Korting 26 artikelen
26 artikelen
26 van 26 artikelen

Levi's Sale

Levi's is zonder twijfel het bekendste en coolste jeansmerk ter wereld. Wie herinnert zich niet de reclames met de knappe zanger Nick Kamen die zich uitkleedt in een wasserette? Of de foto's met Marilyn Monroe met een verwassen Levi's en een wit overhemd op de filmset? Het stoere Amerikaanse jeansmerk gaat way back, naar het einde van de 19e eeuw toen Levi Strauss in 1873 samen met kleermaker Jacob Davis de blauwe jeans uitvond en patenteerde. In 1890 werd de eerste 501 gemaakt en zestig jaar later werd de spijkerbroek een fashion item en niet alleen meer voor werkkleding gebruikt. Levi's is vandaag de dag nog steeds een inspirerend en toonaangevend jeansmerk dat ongeëvenaard blijft.

Een item van Levi's aanschaffen is dus helemaal geen slecht idee en daarbij zijn de items van Levi's super gemakkelijk te combineren. Dat combineren kun je doen met elkaar of natuurlijk met andere items. Rood, blauw en wit sieren de collecties al sinds jaar en dag en een klassieke Levi's jeans of spijkerrok herken je dan ook uit duizenden. Het verfraaide design en de eenvoud zijn iconisch en daarom ook al jarenlang mateloos populair bij iedereen die de modetrends volgt.

SLA JE SLAG

Gelukkig prijzen wij ook regelmatig van deze eyecatchers voor je af zodat je er lekker veel van kunt inslaan. Van jeans tot T-shirts en truien, je vindt ze allemaal voor extra leuke prijzen. Je kunt de items door de toegankelijkheid elke dag aan, je maakt simpelweg gewoon een andere combo. Twijfel dus niet langer en sla in op Bomont.nl! We willen het wel even gezegd hebben: op = op!