Tommy Hilfiger Sale tot en met 30% Korting 174 artikelen Toon 96 per pagina

Tommy Hilfiger Sale tot en met 30% Korting 174 artikelen Toon 96 per pagina
Onze merken Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Tommy Hilfiger Sale tot en met 30% Korting 174 artikelen Toon 96 per pagina
174 artikelen Toon 96 per pagina
48 van 174 artikelen

Tommy Hilfiger Sale

Sla nu je slag en shop je favoriete items van het avontuurlijke merk The North Face in onze webshop. Van vesten tot truien en van jassen tot T-shirts, twee keer per jaar selecteren we jouw favoriete items om af te prijzen. The North Face staat al jaren bekend om de goede kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Je draagt de items namelijk gemakkelijk onder alle omstandigheden, van een bergwandeling tot een dagje sporten, waar je ook aan begint, je maakt het af met The North Face. 

In de sale kunnen deze items dus worden aangeschaft met fikse kortingen, variërend van 50% tot 50%. Dat zijn dus heel veel mooie items voor hele mooie prijsjes. Je bestelt ze eenvoudig en snel in onze webshop en je ontvangt jouw nieuwe eyecatchers binnen no-time bij je thuis! Ruilen en retourneren is geen probleem, je kunt dus rustig over je aankoop nadenken! 

KIES VOOR DUURZAAMHEID MET TOMMY

Tommy Hilfiger is al goed op weg om volledig duurzaam te worden en hebben dus zeker al wat successen geboekt die bijdragen aan een groenere toekomst voor de mensheid en onze planeet. Hieronder zijn er een paar uitgelicht zodat jij als consument weet hoe Tommy zich inzet voor duurzaamheid.

De eerste jeans van 100% gerecycled materiaal

In de lente van 2019 lanceerde Tommy Hilfiger de eerste jeans stijlen die van 100% gerecycled katoen waren gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat Tommy Hilfiger het eerste merk werd met jeans gemaakt van 100% katoen op een grote industriële schaal. Sindsdien zijn er meer dan 600,000 denim kledingstukken gemaakt met daarin tenminste 20% gerecycled katoen.

Duurzaamheid wat traceerbaar is

Tommy Hilfiger heeft een intern duurzaam materiaal dashboard, wat handige inzichten geeft in het totale gebruik van duurzame materialen. De verzamelde data wordt gebruikt om het proces van het opnemen van duurzame materialen in de collecties te versnellen.

Meer duurzame materialen

In 2019 was 72% van het gebruikte katoen vervaardigd uit duurzame bronnen. Een hele verbetering ten opzichte van de 13% in 2015. De lentecollecties van 2019 en 2020 bestaan zelfs uit 100% gerecycled katoen. Hoe fantastisch is dat?

Duurzame samenwerkingen

Tommy Hilfiger houdt zich aan de Fashion Industry Charter for Climate Action, een akkoord wat streeft naar een mode-industrie zonder uitstoot in 2050, iets waar Tommy Hilfiger zich beduidend voor inzet.