Object Actie items met Korting 24 artikelen

Object Actie items met Korting 24 artikelen
Doelgroep Toon producten
Onze merken Toon producten
Maat Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Kies je Doelgroep
Object Actie items met Korting 24 artikelen
24 artikelen
24 van 24 artikelen

Object Sale

OBJECT GAAT DUURZAAM

Het merk Object waardeert een mooi creatief kledingstuk, maar creatief én duurzaam is het streven. Vandaar dat er veel tijd en aandacht wordt gegeven aan het creëren van fashionable kleding dat niet alleen goed aanvoelt tijdens het dragen, maar tegelijkertijd ook gemaakt is van meer duurzame stoffen. Voor Object is het vanzelfsprekend om gerecyclede en meer duurzame stoffen te gebruiken en daar profiteer niet alleen jij van maar ook onze planeet.  

Object maakt veelvuldig gebruik van organische vezels zoals organisch katoen, linnen en wol. Organische vezels worden geproduceerd zonder het gebruik van chemicaliën, pesticiden en insecticiden. Dit voorziet in een veiligere en gezondere omgeving voor de boeren op het land en een verkleinde ecologische impact op mens en milieu.

Daarnaast vervaardigt en zoekt Object kleding wat bestaat uit zowel gerecyclede vezels of al gebruikte stoffen en materialen.

Neem gerecycled polyester eens als voorbeeld, het is namelijk een synthetisch materiaal wat gemaakt wordt van afval van huishoudens of van industrieel afval zoals plastic flessen, gebruikte polyester kledingstukken of overgebleven stoffen van een productielijn. Het gebruik van gerecycled polyester vermindert het gebruik van water en energie tijdens het produceren van nieuwe kleding aangezien er geen nieuwe petroleum meer nodig is tijdens het productieproces.

Ook ligt de focus van Object natuurlijk op de kwaliteit van hun collecties en vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat Object continue in de weer is met de meest innovatieve stoffen en vezels zoals TENCEL LYOCELL en LENZING ECOVERO gedurende de productie van hun verfijnde kledingstukken. De items die als duurzaam worden beschouwd zijn te herkennen aan het groene ‘’duurzaam’’ label.