Barts Acties en aanbiedingen met 20-50% Korting 20 artikelen

Barts Acties en aanbiedingen met 20-50% Korting 20 artikelen
Doelgroep Toon producten
Onze merken Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Barts Acties en aanbiedingen met 20-50% Korting 20 artikelen
20 artikelen
20 van 20 artikelen

Barts Sale

Je bestemming bepaalt vaak wat je meeneemt in je koffer. Ga je naar een koude bestemming dan zijn een sjaal, muts en handschoenen geen overbodige luxe. In de zon heb je vooral veel aan een rieten hoedje of een zonneklep, zo houd je je hoofd wel koel in de tropische temperaturen. En dat is belangrijk, want niemand zit te wachten op een zonnesteek. Nu moet je ook niet denken dat we het hebben over zo'n old school zonneklep. Nee, de zonnekleppen van Barts zijn trendy, gemaakt van natuurlijke materialen en hierdoor ultiem verkoelend.
's Winters ben je goed af met een lekker isolerende muts van Barts. Geen rooie oortjes van de kou, maar een lekker wam hoofd. Zo kun je zonder zorgen op verkenning op je (winter)bestemming en ga je zonder problemen op pad.

BESCHERMING VOOR ELK TYPE WEER

Natuurlijk hebben we net als vele andere items, ook prachtige artikelen van Barts in de uitverkoop. Je kunt jezelf nu dus extra voordelig beschermen tegen invloeden van buitenaf. Goede hoofd, hals en handbescherming voor alle jaargetijden en alle weertypes. Je shopt ze nu bij Bomont.nl in de Barts sale! Bestellen is eenvoudig en snel en we bezorgen gratis wanneer je een bestelling plaatst van 20,- of meer!