Selected homme Sale tot en met 30% Korting 95 artikelen Toon 96 per pagina

Selected homme Sale tot en met 30% Korting 95 artikelen Toon 96 per pagina
Doelgroep Toon producten
Onze merken Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Kies je Doelgroep
Selected homme Sale tot en met 30% Korting 95 artikelen Toon 96 per pagina
95 artikelen Toon 96 per pagina
48 van 95 artikelen

Selected Homme Sale

Op zoek naar een outfit met een Scandinavische, luxe en comfortabele uitstraling? Zoek dan niet verder! Selected Homme heeft gegarandeerd de items waar je naar op zoek bent. Mooie effen geklede blouses of luxe truien met het bekende zeemansstreepje. We hebben heel veel keuze uit heel veel mooie artikelen. Van chino's tot truien en korte broeken tot een outfit voor op het strand. Selected Homme zorgt ervoor dat jij je dag er tip top verzorgd uitziend door zal komen. En dat is fijn, want dan hoef je je daar tenminste geen zorgen meer over te maken! 

VOORDEEL SHOPPEN

Dat de items van Selected Homme echte toppers zijn wisten we al, maar wist je ook dat je verschillende van deze top stukken nu ook in onze sale vindt? Een geheel nieuwe outfit, van pantalon tot overhemd, shop je nu extra voordelig bij Bomont.nl! Bestel je? Dan wordt jouw pakketje gratis bij je thuisbezorgd, ook in de uitverkoop! Kleding tegen een extra aantrekkelijke prijs, wat wil je nog meer?

 

DUURZAAMHEID

Selected Homme is onderdeel van Bestseller, een concern wat meerdere merken onder zijn paraplu heeft zitten zoals Jack & Jones en Vero Moda. Bestseller heeft het doel om duurzame mode meer gemeengoed te maken en dus vooruit te brengen, ofwel ‘Fashion ForWarD’.

Het vooruitbrengen van mode tot we klimaat positief zijn, eerlijk en bewust zijn voor iedereen en circulair in alle opzichten – Dit is de ultieme ambitie van Bestseller, hun Noordster die de weg lijdt, geïnspireerd door hun Deense roots.

Selected Homme zet zich in om het verbruik van water zoveel mogelijk te verminderen, net als energiegebruik en het gebruik van chemicaliën tijdens het productieproces. Dit alles wordt verwezenlijkt door de traceerbaarheid van alle textiel aanbieders te vergroten, door meer duurzame opties te kiezen waar mogelijk, en continue te zoeken naar innovatieve materialen.

Er word veelvuldig gebruikt gemaakt van materialen, zoals gerecycled polyester wat verkregen wordt uit afval van producten als plastic flessen. Het doel voor 2025 is om minstens de helft van alle gebruikte polyester uit gerecyclede polyester te laten bestaan of uit andere duurzame opties. Maar ook organisch katoen is steeds meer te vinden in de collecties van Selected Homme aangezien Bestseller bezig is met het volledig overgaan naar duurzaam katoen zoals katoen van het Better Cotton Initiative en organische/gerecyclede opties. Daarnaast is er een grote rol voor innovatieve stoffen die een lagere ecologische impact met zich mee brengen. Van Lycocell tot stoffen die gebaseerd zijn op biomaterialen. De Fashion FWD strategie zorgt ervoor dat er altijd naar nieuwe opties wordt gekeken om betere materialen te vinden voor consumenten en de planeet.

Ook heeft Bestseller een sterke positie ingenomen wanneer het gaat om het welzijn van dieren. Dieren mogen namelijk niet slecht behandeld of verwond worden voor de productie van kleding. Bestseller is dan ook niet heel verrassend al meer dan 10 jaar een bont-vrij bedrijf.

De items die als duurzaam worden beschouwd zijn te herkennen aan het groene ‘’duurzaam’’ label.