Ilse Jacobsen Final Sale 50% Korting 4 artikelen

Ilse Jacobsen Final Sale 50% Korting 4 artikelen
Doelgroep Toon producten
Onze merken Toon producten
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Kies je Doelgroep
Ilse Jacobsen Final Sale 50% Korting 4 artikelen
4 artikelen
4 van 4 artikelen

Ilse Jacobsen Sale

De (regen)jassen van Ilse Jacobsen zijn verkrijgbaar in klassieke parka´s en softshell jassen. Niemand zal raden dat je een regenjas aanhebt door het mooie design en de hoge kwaliteit, wat de jassen de uitstraling geeft van een gewone jas. Echter zijn deze jassen alles behalve gewoontjes te noemen, door de innovatieve stoffen die gebruikt zijn om de jassen te maken. De binnenkant van de jassen bestaat uit katoen en nylon en daarnaast is er TPU membraam toegevoegd om de jassen en naden waterdicht te maken. Met deze mix van stoffen blijf je lekker warm en heeft de buitenkant een iconisch en vrouwelijk uiterlijk. Daarnaast zijn de ritsen van de jassen ook vanaf de onderkant open te ritsen om het fietsen gemakkelijker te maken en er zitten twee zakken aan de voorkant. De (softshell) jassen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en maten, dus voor iedere vrouw is er een jas te vinden. 

SCHITTEREN VOOR WEINIG

Op deze Ilse Jacobsen sale pagina vind je alle jassen en andere kleding die we in de uitverkoop hebben van dit prachtige merk. Geniet van mooie kortingen en andere aanbiedingen op deze sale pagina en profiteer vandaag nog. Sla je slag met Ilse Jacobsen sale en je hebt een schitterende jas voor een mooie prijs in huis. Bezorgen van de jassen is altijd gratis en van ruilen of retourneren maken we geen probleem. Je hebt hier 30 dagen de tijd voor!

ILSE JACOBSEN: VERANTWOORDE PRODUCTIE

Dat wordt dus springen in de plassen of een dansje doen in de regen. De producten van Ilse Jacobsen worden altijd met de grootste zorg gemaakt en daarbij is het productieproces altijd milieuvriendelijk. Het bedrijf gebruikt mooie technologieën om ervoor te zorgen dat schadelijke stoffen van vroeger niet meer gebruikt hoeven te worden. Het bedrijf gebruikt ook altijd enkel groene energie en zorgt ervoor dat er niets wordt weggegooid. Niet alleen een mooi merk om te zien dus maar ook in het gehele proces weet Ilse Jacobsen hoe ze mensen blij moet maken! 
 
Nu shop je deze items dus ook nog eens voor hele zachte prijsjes. En dat is fijn, wetende dat de seizoenen van regen, wind en kou weer onderweg zijn. Je hoeft er nooit meer slonzig bij te lopen in je te grote regenkleding en regenlaarzen zonder vorm, nee, met de regenkleding en laarzen van Ilse Jacobsen zul je stralend voor de dag komen! 
 
Neem ook eens een kijkje bij de reguliere Ilse Jacobsen collectie: