OLYMP Herenkleding 9 artikelen

OLYMP Herenkleding 9 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
OLYMP Herenkleding 9 artikelen
9 artikelen
9 van 9 artikelen

Olymp Heren Kleding

Succes! Je krijgt het met een vleugje talent, een goed zelfbewustzijn en een goed voorkomen. Al 65 jaar lang ontwerpt OLYMP kleding voor mannen met succes. Dit door overhemden te ontwikkelen die helpen om het figuur te ontwikkelen. Een goede pasvorm is tenslotte cruciaal om een overhemd goed te laten zitten.

Strijkvrije overhemden die ademen

Fijne stoffen, die ademen en kreukvrij zijn. Dat klinkt hemels voor mannen die regelmatig in een overhemd te vinden zijn. Er is namelijk niets zo erg als een overhemd wat eigenlijk niet goed past, kreukt bij elke beweging en ervoor zorgt dat je met zweetplekken aan de vergadertafel zit. Gelukkig weten ze bij Olymp hoe het wél moet. Olymp maakt overhemden waarmee je elke klus aankunt, of dit nu een bezoekje is aan de bouwplaats of een lange vergadering om 3 uur 's middags. Ben jij voor jouw werk een echte wereldreiziger en zit je regelmatig in het vliegtuig? Ook dan zorgen de overhemden van Olymp ervoor dat je fris en fruitig je vlucht en dag doorkomt. 

STAP UIT JE COMFORTZONE!

Saai wit is al lang niet meer de standaard. Je kunt kiezen voor een scala aan kleuren, van bordeaux rood tot donkerblauw en van strepen tot stippen, je hoeft jezelf niet meer te verbergen. Kies een stopdas uit die er perfect bijpast en strik deze met een speelse knoop. Je outfit is af, een paar goede nette schoenen eronder in het donkerblauw, bruin, zwart, grijs of juist met een printje en je hebt een outfit to die for!

Modern Fit of Comfort Fit, combineer er op los

Overhemden voor op het werk maar zeker ook om casual te dragen. Je combineert ze voor de ultieme zakelijke look dus met een maatpak of juist met een mooie chino en wanneer je gezellig met je gezin op stap gaat trek je het overhemd gewoon aan met een verwassen jeans of losse pantalon. Ideaal, die overhemden van Olymp!