Profuomo Herenkleding 33 artikelen

Profuomo Herenkleding 33 artikelen
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Profuomo Herenkleding 33 artikelen
33 artikelen
33 van 33 artikelen

Profuomo Kleding

Profuomo herenkleding

Profuomo kenmerkt zich door klassieke en moderne kledingstukken eigen te maken door een twist aan de welbekende all-time classics te geven in de wereld van de mannenmode. De focus ligt voornamelijk op overhemden in een rustige dessin en kleur, perfect dus voor op het kantoor om op een subtiele manier op te vallen. Profuomo betekent niet voor niks ‘’de professionele man’’, het merk onderscheidt zich dan ook door het bieden van professionele collecties van alleen de beste kwaliteit en tegelijkertijd gaat het stijl en trends zeker niet uit de weg. Ook professionals genieten namelijk van het weekend, dus ook voor de casual dagen is er Profuomo..

Italiaanse elegantie en eigentijdse designs

Italiaanse elegantie qua kleding en algehele stijl is volgens velen tot op de dag van vandaag nog steeds onovertroffen en wanneer je de kledingcollecties van Profuomo ziet, dan kan je eigenlijk niet anders dan ermee instemmen. Dit premium Nederlandse merk weet goed wat de klassiekers zijn die in elke man zijn kledingkast thuishoren en speelt daarop in door traditionele methodes te combineren met de technologie van de toekomst. Vooral de overhemden profiteren daarvan, er wordt namelijk gebruikt gemaakt van de beste stoffen zodat de mooiste Italiaanse ontwerpen gecreëerd kunnen worden.

Makkelijk te combineren

Het mag dus wel duidelijk zijn dat Profuomo er voor elke man is, van de premium Italiaanse overhemden tot aan een chique coltrui in het grijs of een nette roestbruine polo. De meeste overhemden zijn lekker slim fit en dus licht getailleerd, maar er zijn ook overhemden met een reguliere pasvorm. Op deze manier is er dus wel een overhemd voor elke situatie zodat jij je comfortabel voelt en tegelijkertijd scherp gekleed bent. Alles is dus makkelijk met elkaar te combineren door de klassieke stijl van Profuomo, draag bijvoorbeeld een getailleerd wit overhemd met een donkerblauwe pantalon en een blazer, en daaronder als finishing touch een paar bruine Oxford veterschoenen óf kies juist voor een fancy Chelsea boot. De combinatie mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Waan je dus in Italië bij Bomont en shop Profuomo in de Bomont.nl webshop zodat ook jij perfect gekleed de dag doorkomt!