Secrid Herenkleding 28 artikelen

Secrid Herenkleding 28 artikelen
Maat Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Secrid Herenkleding 28 artikelen
28 artikelen
28 van 28 artikelen

Secrid Potremonnees

Met een Secrid portemonnee hoef je je geen zorgen meer te maken dat je een grote portemonnee mee moet nemen maar gewoon iets compacts. Met één simpele beweging schuif je je kaarten trapsgewijs uit deze Secrid pasjeshouders. Het strakke leren jasje van de portemonnees omhult de pashouder en biedt daarnaast ruimte aan extra kaarten en muntgeld. Papiergeld, bonnetjes en visitekaartjes berg je op in de dunne maar sterke folie aan de binnenzijde. Bekijk hier de collectie van Secrid portemonnees die Bomont.nl je te bieden heeft.

KIES EEN HANDIG FORMAATJE

Ben je die grote portemonnee in je zak helemaal beu? Bomont.nl biedt je de oplossing: de Secrid portemonnee. Dit zijn compacte portemonnees waar je enkele steekvakjes vindt waar je je briefgeld en muntgeld in kwijt kunt. Je pasjes zijn geheel beschermd tegen alle invloeden van buitenaf dankzij de stevige bescherming van de passenhouder die mooi in de portemonnee is verwerkt. Maak het jezelf dus extra gemakkelijk door je munt- en papiergeld voortaan in een van deze Secrid portemonnees weg te stoppen en bespaar jezelf hier een hoop ruimte en ongemak mee. Profiteer vandaag nog en shop zo’n portemonnee in het zwart, een grijstint of zelfs een opvallende kleur rood of roze.
 

VOOR AL JE PASJES

Een iets andere oplossing is de Secrid pasjeshouder. Dit is in feite grotendeels hetzelfde als de eerdergenoemde portemonnee, alleen ontbreekt de lederen hoes. Een Secrid pashouder bestaat enkel uit de sterke omhulling waar je je pasjes in kwijt kunt, en bij deze uitvoering dan ook je opgevouwen briefgeld. Dankzij de stevige huls ben je er van gegarandeerd dat je pasjes nooit zullen buigen, breken of op enig andere manier het leven zullen laten. Naast deze goede bescherming van al je pasjes neemt zo’n pasjeshouder ook een stuk minder ruimte in wanneer deze in je broekzak zit. Sla dus snel je slag en haal de meest compacte portemonnee die je zich zou kunnen wensen in huis.
 

SECRID: VISIE OP DE TOEKOMST

Bij de oprichting van het bedrijf hadden de oprichters, Marianne van Sasse-van IJsselt en René van Geer al bijna vijfentwintig jaar ervaring in het creatieve vak. Zij ontdekten dat de portemonnees van hun consumenten niet geschikt was voor het snel groeiende aantal passen in het portemonnee. Daardoor brachten zij in 1997 al hun eerste kaarthouder, de Bodycard, op de markt. Vanaf 2009 besloten zij zich volledig toe te leggen op hun grote droom: een eigen productlijn die volledig gebaseerd was op hun eigen visie. Een deel van deze visie is dat verandering de enige constante is in het leven. Waar munt- en papiergeld eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden deze nu in rap tempo vervangen door allerlei pasjes. Het werd dus hoog tijd voor een geheel nieuwe portemonnee: een die zowel uw geld als uw privacy beschermt. 
 

SPECIALE RFID BESCHERMING

Plastic kaarten krijgen veel te verduren, ze worden krom en broos in uw broekzak. Met name RFID-kaarten zijn in een normale portemonnee niet veilig opgeborgen. RFID (Radio Frequency Identification) kaarten zijn voorzien van een chip en een antenne voor draadloze communicatie. RFID-kaarten, zoals de OV-chipkaart, nieuwe creditcards en toegangskaarten, kunnen tot op vele meters afstand worden geactiveerd, uitgelezen en gekopieerd. De Secrid cardprotector werkt als een beschermende firewall in je portemonnee. De mooiste portemonnees, pasjeshouders en cardprotectors shop je dus in de online Secrid shop in de Bomont webshop.