Marc O'Polo Herenkleding 36 artikelen

Marc O'Polo Herenkleding 36 artikelen
Maat Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Marc O'Polo Herenkleding 36 artikelen
36 artikelen
36 van 36 artikelen

Marc O'Polo Heren

MARC O'POLO HEREN

Marc O'Polo voor heren staat voor een kosmopolitische, casual lifestyle met een duidelijke voorkeur voor natuurlijke materialen. Naast de dames- en herencollectie kleding waarin truien, vesten, overhemden, blouses een belangrijke rol spelen heeft Marc O’Polo ook een grote collectie herenschoenen.  

DUURZAAMHEID VAN MARC O'POLO

60% van de Marc O’Polo producten zijn al duurzaam en het worden er telkens meer. Dit is natuurlijk een mooi gegeven aangezien alle beetjes helpen wanneer het over het beschermen van ons milieu en planeet gaat.

Het merk is ervan overtuigd dat transparantie betrokkenheid schept en dat dit op zijn beurt weer vertrouwen schept. Vertrouwen opwekken doet het in ieder geval goed door middel van het gebruiken van vele duurzame materialen.

Ook laat Marc O’Polo de herkomst van het gebruikte dons en veren controleren door het onafhankelijke instituut IDFL (International Down & Feather Laboratory & Institute). Hiermee is een goede behandeling van de dieren verzekert. Verder gebruikt het merk geen echt bont en verwerkt als bontvrij bedrijf uitsluitend kunstbont van synthetische vezels

Gerecyclede materialen kunnen natuurlijk niet ontbreken aangezien ze de ecologische impact en de afhankelijkheid van natuurlijke grondstoffen verminderen, en ook het gebruik van chemische stoffen wordt hierdoor een halt toegeroepen. Marc O’Polo gebruikt gerecyclede katoenen vezels van pre-consumer materiaal en vezels van gerecycled polyester, die vooral worden gewonnen uit gerecyclede PET-flessen.