Lerros Herenkleding 26 artikelen

Lerros Herenkleding 26 artikelen
Kleur Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Lerros Herenkleding 26 artikelen
26 artikelen
26 van 26 artikelen

Lerros Heren - winterjassen

Kwaliteit leidt tot succes. Het eerste gezicht wordt gegeven met de kwaliteit die je terug ziet in alle opzichten. Het succes is het lange termijn effect van deze kwaliteit. Je eerste indruk zal verpletterend zijn én blijven. Stijl gecombineerd met eerste klas kwaliteit. Dat is waar Lerros beroemd om is.

MANNELIJK EN TRENDY - Zomerjassen 2019

Jezelf kleden volgens de laatste mode en trends, terwijl je er verpletterend uit ziet. Kwaliteit voorop en hiermee een stralende outfit. Al meer dan 35 jaar lang weet dit merk om mannelijke vormen op een juiste manier te laten uitkomen. Winterjassen die mooi aansluiten op de schouders en pantalons die gemaakt zijn op de juiste lengte. T-shirts en polo’s waarin goed bewogen kan worden en overhemden die een mooie slim fit hebben.

Een geheel nieuwe look kan dus gevonden worden bij Lerros. Een verfrissend, nieuw en uitdagend merk. Kwalitatief goede producten en designs waar een man ook echt in gezien wil worden! Kies een fijn gewatteerd jack uit welke helemaal past bij de laatste trends van nu. Jassen waarmee je door weer en wind over straat kunt en waarmee je absoluut een verpletterende indruk zult maken. De trendy kleuren van nu zijn overduidelijk legergroen en donkerblauw. Kleuren die warm zijn en dit ook uitstralen. Deze kleuren in combinatie met het gebruik van ultra zachte en comfortabele stoffen maakt dat de jassen van Lerros echte wintertoppers zijn! Dus waar wacht je nog op?