Zoutelande
Zoutelande

Bomont Zoutelande
Langstraat 11
4374 AN Zoutelande
Tel: 0118-566003

Openingstijden
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:30 - 17:00

Bomont Zoutelande

Dichtbij het strand gevestigd is Bomont Zoutelande uitgegroeid tot dé mooiste winkel voor toeristen. Een vakantie aan Zoutelande is niet compleet zonder een bezoek aan Bomont. De winkel in Zoutelande is voorzien van een uitgebreide collectie dameskleding, herenkleding en een afdeling living.

Onze bedrijfsleidster Barbara en haar winkelteam heten je graag weer snel van harte welkom in de vernieuwde winkel!

Nieuws over deze winkel

29-11-2021

Helaas zijn ook wij genoodzaakt om onze deuren om 17:00 uur te sluiten. Toch blijven wij je met een grote glimlach ontvangen in onze winkel en staan voor je klaar met de dezelfde service die je van ons gewend bent.

 

6-11-2021

Zoals u weet is er deze week een persconferentie geweest en zijn de coronaregels aangescherpt. Vanaf vandaag willen wij u vragen om weer een mondkapje te dragen als u een bezoek brengt aan de winkel. Op deze manier kunnen we samen een veilige omgeving creëren voor u en onze collega’s. Bedankt voor uw medewerking.

---------------

Assortiment

Bij Bomont Kamperland kan je terecht voor de mooiste fashion voor dames en heren. Voor een ultieme winkelbeleving zijn deze segmenten aangevuld met mooie accessoiresmerken en living items. Ook kan je hier terecht voor een groot aanbod aan badkleding, ideaal te combineren met een bezoekje aan het mooie strand van Zoutelande.

Damesmerken
Beaumont, Bloomings, Bomont, Cars, Catwalk Junkie, Enjoy, Freebird, Freequent, Geisha, Gipsy, HV Polo, In Shape, Iz Naiz, JC Sophie, Key Largo, Khujo, LTB, MAC, Marco Polo, MSCH Copenhagen, Object, Opus, Para Mi, Reset, Rino & Pelle, Scotch and Soda, Smached Lemon, Superdry, Transfer, ZOSO en Zusss

Herenmerken
Blue Industry, Bomont, Bruun & Stengade, Cars Jassen, Dstrezzed, A Fish named Fred, MAC, Marc O'Polo, NZA, Petrol, PME, Reset, Scotch and Soda, Secrid, Selected Homme, Slater, Superdry, Tommy Sokken en Vanguard

Accessoiresmerken
Barts, Bomont, Embraice, Gaastra Footwear, Herschell, Invisibelt, Legend Dames, My Jewelery, North Lux, Revelz Dames, Secrid, Zo Sjaals Dames en Heren, Zo Tassen Dames en Zusss. 

Routebeschrijving

Adres

Bomont Zoutelande
Langstraat 11
4374 AN Zoutelande
Tel: 0118-566003

Parkeren

Sinds het voorjaar van 2021 is er een nieuw parkeerbeleid ingevoerd in Zoutelande en is nu alleen nog maar voorzien van betaald parkeerterreinen. Je betaald vanaf €2,40 per uur, of vanaf €12,- per dag. Een ruime parkeergelegenheid kan je vinden op het parkeerterrein aan de Westkapelseweg gelegen achter de sportvelden/tennisbaan. Het ligt aan de N288 naast de duinen tussen vakantiepark het Kustlicht en het centrum van Zoutelande.