Sluis
Sluis

Bomont Sluis
Plompe Toren 4
4524 EJ Sluis
Tel: 0117-200202

Openingstijden
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 10:30 - 17:00

Bomont Sluis

Onze Zeeuws-Vlaamse vestiging bevindt zich in het mooie Sluis. Het toeristische plaatsje ligt dicht tegen de grens van België en is daardoor erg in trek bij zowel Nederlanders als Belgen. Met een uitgebreide damescollectie, herencollectie en een living afdeling is de Bomont Sluis de place to be voor elke mode en lifestyle liefhebber. In Sluis is het elke zondag koopzondag en kun je alle dagen van de week sfeerproeven in onze winkel.

Onze bedrijfsleidsters Frank, Charlotte en hun winkelteam heten je graag weer van harte welkom!

Het assortiment van Sluis:

Damesmerken
Airforce, Anna Blue, Anna, Beaumont, Bloomings, Bomont, Cars, Catwalk Junkie, Eco Alf, Enjoy, Esqualo, Fabienne Chapot, Freebird, Freequent, Geisha, Giacomo, Gipsy, Ilse Jacobsen, In Shape, Iz Naiz, JC Sophie, Khujo, LTB, MAC, Marco Polo, Moscow, Mosh Mosh, MSCH Copenhagen, Opus, Para Mi, Parajumpers, Poools, Question, Reset, Rino & Pelle, Scotch and Soda, Selected Femme, Smached Lemon, Superdry, Tommy Hilfiger, Transfer, ZOSO en Zusss.

Herenmerken
Airforce, Blue Industry, Bomont, Cars Jassen, DNR, Dstrezzed, Ecoalf, A Fish named Fredd, Gipsy, Lerros Jassen, Lyle & Scott, MAC, Marc O'Polo, Millestone, Napapijri, NZA, Parajumpers, Petrol, Profuomo, Ralph Lauren, Reset, Save the Duck, Secrid, Scotch and Soda, Selected Homme, Slater, Superdry, Tommy Hilfiger, Tommy Sokken en Vanguard.

Accessoiresmerken
Barts, Bomont, Embrace, invisibelt, Legend, Marc & Marcs, My Jewellery, Secrid, Xpoos, Zo en Zusss.

Nieuws over deze winkel

14-01-2022

Goed nieuws! Onze winkels zijn weer geopend! We zijn super blij om jullie weer te mogen ontvangen in onze winkels en kijken ernaar uit om jullie te voorzien van een mooie nieuwe outfit. Kom jij gezellig langs?

 

19-12-2021

Helaas zijn wij ook genoodzaakt om vanaf vandaag onze deuren te sluiten. Gelukkig hoeven jullie ons niet te missen. Met onze webshop staan we 24/7 voor jullie klaar met de mooiste mode en goede service die je van ons gewend bent. Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel! Samen staan we sterker.

 

6-11-2021

Zoals u weet is er deze week een persconferentie geweest en zijn de coronaregels aangescherpt. Vanaf vandaag willen wij u vragen om weer een mondkapje te dragen als u een bezoek brengt aan de winkel. Op deze manier kunnen we samen een veilige omgeving creëren voor u en onze collega’s. Bedankt voor uw medewerking.

----------------

Assortiment

In onze winkel laten we zien waar Bomont voor staat; een assortiment van topmerken voor Dames en Heren! Beleving staat centraal met een assortiment van fashion, aangevuld met de mooiste Accessoiresmerken en Living items, uitmuntende service, diverse nieuwe trendy merken en collecties.

Routebeschrijving

Sla rechtsaf naar de Draaibrugseweg/de N251 (40 m). Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Rondweg/de N253. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Heilleweg. Ga verder op de Heilleweg. Neem de Nieuwstraat naar de Plompe Toren. Onze winkel is gelegen aan de Plompe Toren 4 in Sluis.

Adres

Bomont Sluis
Plompe Toren 4
4524 EJ Sluis
Tel: 0117-200202

Parkeren

Overal in Sluis is het betaald parkeren. Richtprijs ongeveer € 3,50 per dag. Op de Beestenmarkt kun je parkeren, echter is daar maar beperkt plaats. Een andere optie is Parking La Cavalière op de kruising van de Ridderstraat en Bolwerk zuid, deze parkings zijn wel ruim en niet ver van de winkel verwijderd.