Save the Duck Herenkleding 9 artikelen

Save the Duck Herenkleding 9 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Save the Duck Herenkleding 9 artikelen
9 artikelen
9 van 9 artikelen

Save The Duck Herenjas

Save the Duck is onderdeel van het moederbedrijf genaamd Forest. Het bedrijf is opgericht in 1914 door Foresto Bargi, die zijn carrière startte als een kleermaker die mannenjacks maakte voor 70 cent per stuk. Na de eerste wereldoorlog besloot Foresto kleding te gaan maken van een water-resistente stof die niet alleen praktisch maar ook nog eens modieus was. Het succes werd al snel zo groot dat Foresto’s kleine atelier al snel uitbreidde tot een heuse kledingfabriek. In de decennia die volgden is het bedrijf uitgebreid naar een grote speler op de kledingmarkt waarbij er steeds nieuwe producten ontwikkeld zijn. 

Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de kleinzoon van Foresto, Nicolas. Het bedrijf is groter dan ooit en richt zich op het maken van jassen die geschikt zijn onder alle omstandigheden. 

SAVE THE DUCK JASSEN: 100% DIERVRIJ

De jassen van Save the Duck zijn 100% gemaakt van diervrije materialen. Zo zijn de ganzenveren die normaliter worden gebruikt in de voeringen vervangen door PLUMTECH® voering. Deze voering is warmer, lichter en ademt beter dan een voering van ganzenveren. De jassen zijn gemaakt voor echte globetrotters: ze zijn praktisch en gemakkelijk op te vouwen, dus ideaal om mee te nemen in je koffer naar jouw favoriete bestemming! Doordat ze zo licht zijn kunnen ze tevens in elk seizoen gedragen worden. Combineer de jassen met een regenbestendig jack en je bent beschermd tegen alle invloeden van buitenaf. In de Bomont.nl webshop vind je nu de nieuwe collectie Save the Duck jassen.