Wollen Jassen dames 1 artikelen

Wollen Jassen dames 1 artikelen
Onze merken Toon producten
Maat Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Wollen Jassen dames 1 artikelen
1 artikelen
1 van 1 artikelen

Wollen Dames Jassen

Niet alle jassen zijn even trendy bij een mooie kokerrok of nette jurk. Gelukkig helpt een wollen jas je dan uit de brand. Ze zijn een tikkeltje klassiek en formeel, maar ze geven je outfit net even die chique finishing touch. Je hebt modellen die net je kuit niet aanraken en modellen die tot boven de knie komen. Zo kun je de keuze van jouw jas precies afstellen op je eigen lengte. Het ene model is tenslotte het andere niet.

KLASSIEK OF TOCH GEWAAGD?

Maak je look klassiek met een mantel in een donkere effen kleur, zoals donkerblauw, grijs en zwart. Maar ook patronen doen hun intrede in de collectie wollen jassen. Waan jezelf in echte gipsy jas of ga voor hippy met een etnisch patroon. Ook het dierenrijk heeft nu een plekje verworven in de collectie. Zowel panter als zebraprintjes zie je regelmatig voorbij trekken.
Wollen jassen met dubbele ritsen, patches, een ceintuur in het midden, een rits of twee grote knopen. De diversiteit is groot, net zoals de keuze van mensen divers is. Of je nu van een urban, classy of sophisticated look gaat, met een wollen jas maak jij gegarandeerd het statement zoals je dat in gedachten had.

VAN WINDSTOPPERS TOT REGENJASSEN

We snappen dat niet iedereen zo'n grote fan is van wollen jassen als dat wij dat zijn. Gelukkig hebben wij damesjassen in alle soorten, maten, modellen en kleuren. Van rode windstoppers tot groene parka's en lange zwarte regenjasen. Jij bedenkt het, wij hebben het. Ook voor alle dagen die net buiten het seizoen vallen kun je bij ons terecht. Wij hebben diverse tussenjassen in ons assortiment, maar natuurlijk ook de oude en vertrouwde winter -en zomerjassen. Kortom, voor elk type jas kun je terecht bij Bomont.nl!