Roosendaal
Roosendaal

Bomont Roosendaal
Roselaar 6
4701 BC Roosendaal
Tel: 0165-742699

Openingstijden
Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Bomont Roosendaal

Medio maart 2020 is onze elfde winkel geopend, in winkelcentrum 'Roselaar'. Ook hier kan je terecht voor een ultieme shopbeleving. Bomont Roosendaal is gevestigd in het gezellige winkelcentrum ‘Roselaar’ en heeft een vloeroppervlakte van 708m2. De winkel heeft een uitgebreide collectie dameskleding, herenkleding en een afdeling met woonaccessoires.

Onze bedrijfsleidsters Fleur, Margot en hun team heten je graag weer van harte welkom!

Het assortiment van Roosendaal:

Damesmerken
Airforce, Anna Blue, Anna, Beaumont, Bloomings, Bomont, Cars, Enjoy, Esqualo, Freebird, Freequent, Geisha, Giacomo, Gipsy, HV Polo, Ichi, In Shape, Iz Naiz, LTB, MAC, MSCH Coopenhagen, Nukus, Object, Opus, Para Mi, Question, Reset, Rino & Pelle, Scotch, Selected Femme, Smashed Lemon, Studio Anneloes, Summum, Superdry, Tommy Hilfiger, Transfer, TQ Amsterdam, ZOSO en Zusss.

Herenmerken
Blue Industry, Bomont, Cars, Cast iron, DNR, Dstrezzed, A Fish named Fred, Lerros, Jack & Jones, Lerros, Lyle & Scott, MAC, Milestone, NZA, Petrol, PME Legend, Profuomo, Reset, Scotch and Soda, Selected Homme, Secrid, Slater, Superdry, Tommy Hilfiger en Vanguard.

Accessoiresmerken
Barts, Bomont, Embrace, Invisibelt, Legend, My Jewellery, Secrid, Marc & Marcs, Xpoos, Zo en Zusss.

Nieuws over deze winkel

14-01-2022

Goed nieuws! Onze winkels zijn weer geopend! We zijn super blij om jullie weer te mogen ontvangen in onze winkels en kijken ernaar uit om jullie te voorzien van een mooie nieuwe outfit. Kom jij gezellig langs?

 

19-12-2021

Helaas zijn wij ook genoodzaakt om vanaf vandaag onze deuren te sluiten. Gelukkig hoeven jullie ons niet te missen. Met onze webshop staan we 24/7 voor jullie klaar met de mooiste mode en goede service die je van ons gewend bent. Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel! Samen staan we sterker.

 

6-11-2021

Zoals u weet is er deze week een persconferentie geweest en zijn de coronaregels aangescherpt. Vanaf vandaag willen wij u vragen om weer een mondkapje te dragen als u een bezoek brengt aan de winkel. Op deze manier kunnen we samen een veilige omgeving creëren voor u en onze collega’s. Bedankt voor uw medewerking.

----------------

Assortiment

In de winkel voel je een echte Bomontbeleving met een ruim aabod aan dames- en herenkleding van de mooiste fashion merken en trendy living items. De collecties zijn aangevuld met de mooiste accessoiresmerken.

 

Routebeschrijving

Bomont Roosendaal is gelegen in het winkelcentrum Roselaar. Het winkelcentrum is erg gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, het busstation ligt direct naast de Roselaar aan het Roselaarplein. Met de auto kun je het beste de Laan van Brabant aanhouden met de navigatie.

Adres

Bomont Roosendaal
Roselaar 6
4701 BC Roosendaal
Tel: 0165-742699

Parkeren

Winkelcentrum Roselaar is voorzien van een parkeergarage, waardoor je je auto altijd betaalbaar kunt parkeren voor een tarief van €0,90 cent per 30 minuten. Op zondag kost parkeren maximaal 2 euro. Op de eerste laag van de parkeergarage zijn diverse familieparkeerplaatsen beschikbaar. Hier kun je extra ruim parkeren zodat je met het gezin gemakkelijk uit de auto kunt stappen.