Roosendaal
Roosendaal

Bomont Roosendaal
Roselaar 6
4701 BC Roosendaal
Tel: 0165-742699

Openingstijden
Maandag 09:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Bomont Roosendaal

Medio maart 2020 is onze elfde winkel geopend, in winkelcentrum 'Roselaar'. Ook hier kan je terecht voor een ultieme shopbeleving. Bomont Roosendaal is gevestigd in het gezellige winkelcentrum ‘Roselaar’ en heeft een vloeroppervlakte van 708m2. De winkel heeft een uitgebreide collectie dameskleding, herenkleding en een afdeling met woonaccessoires.

Onze bedrijfsleidster Jolande, Fleur en hun team heten je graag weer van harte welkom!

Nieuws over deze winkel

01-04-2020 Onze elfde Bomont winkel is open!

Hoera, wij zijn open! Vanaf medio maart 2020 heeft Bomont hier de deuren van haar elfde winkel geopend, wat zijn wij trots. Het winkelcentrum 'Roselaar', waar de winkel is gevestigd, is voorzien van verschillende eet- en drinktentjes, een nabije bioscoop en alles voor een gezellig dagje shoppen.

----------------

Assortiment

In de winkel voel je een echte Bomontbeleving met een ruim aabod aan dames- en herenkleding van de mooiste fashion merken en trendy living items. De collecties zijn aangevuld met de mooiste accessoiresmerken.

Damesmerken
Airforce, Anna Blue, Bloomings, Bomont, Calvin Klein, Cars, Emily van den Bergh, Esqualo, Freebird, Freequent, Geisha, Giacomo, Gipsy, HV Polo, Ichi, In Shape, Iz Naiz, Key largo, Khujo,  Lizzy Coco, LTB, MAC, Scotch & Soda, MSCH Coopenhagen, Object, Opus, Para Mi, Poools, Question, Reset, Rino & Pelle, Selected Femme, Smashed Lemon, Studio Anneloes, Summum, Superdry, Tommy Hilfiger, Transfer, ZOSO en Zusss.

Herenmerken
Alan Red, Blue Industry, Bomont, Bruun & Stengade, Cars, Cast iron, DNR, Dstrezzed, A Fish named Fred, Lerros, Lyle & Scott, MAC, Milestone, NZA, Petrol, PME Legend, Profuomo, Reset, Selected Homme, Slater, Superdry, Tommy Hilfiger en Vanguard.

Accessoiresmerken
Barts, Bomont, Embrace, Herschell, Invisibelt, Legend, Revelz, Secrid, Zo en Marc & Marcs.

 

Routebeschrijving

Bomont Roosendaal is gelegen in het winkelcentrum Roselaar. Het winkelcentrum is erg gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, het busstation ligt direct naast de Roselaar aan het Roselaarplein. Met de auto kun je het beste de Laan van Brabant aanhouden met de navigatie.

Adres

Bomont Roosendaal
Roselaar 6
4701 BC Roosendaal
Tel: 0165-742699

Parkeren

Winkelcentrum Roselaar is voorzien van een parkeergarage, waardoor je je auto altijd betaalbaar kunt parkeren voor een tarief van €0,90 cent per 30 minuten. Op zondag kost parkeren maximaal 2 euro. Op de eerste laag van de parkeergarage zijn diverse familieparkeerplaatsen beschikbaar. Hier kun je extra ruim parkeren zodat je met het gezin gemakkelijk uit de auto kunt stappen.