Tommy Hilfiger Jongenskleding 76 artikelen Toon 96 per pagina

Tommy Hilfiger Jongenskleding 76 artikelen Toon 96 per pagina
76 artikelen Toon 96 per pagina
45 van 76 artikelen

Tommy Hilfiger Jongens

Hijs de zeilen, trossen los en alle hens aan dek! De nieuwe lichting matrozen is onderweg. Stoere jongens gekleed in hippe kleding van Tommy die kenmerkend is door de nautische uitstraling. Rood, donkerblauw en wit zijn dan ook graag geziene kleuren in de collecties.
Natuurlijk is de kleding niet alleen gemaakt voor jongens die een carrière op zee ambiëren. De jongenskleding is er voor iedere jongen die houdt van een nautische look of het gewoon fijn vindt om te lopen in kleding die mooi is.

EEN LUXE UITSTRALING

Met hier en daar een sprankeltje oranje en olijfgroen bestaan de collecties van Tommy uit kleuren die fijn zijn. Fijn om te combineren met andere kledingstukken maar ook praktisch omdat ze passen in ieder seizoen. Schooltas mee en een mooie trui van Tommy aan en je jongen zal de show stelen bij zijn vriendjes. Want met kleding van Tommy kom je extra goed voor de dag, een luxe uitstraling heb je namelijk zo gecreëerd. De items van Tommy zijn zo mooi dat je ze bijna zelf aan zou trekken. Zo zal het hele gezin eruit zien om door een ringetje te halen, ook na een lange dag spelen en ravotten!

KIES VOOR DUURZAAMHEID MET TOMMY

Tommy Hilfiger is al goed op weg om volledig duurzaam te worden en hebben dus zeker al wat successen geboekt die bijdragen aan een groenere toekomst voor de mensheid en onze planeet. Hieronder zijn er een paar uitgelicht zodat jij als consument weet hoe Tommy zich inzet voor duurzaamheid.

De eerste jeans van 100% gerecycled materiaal

In de lente van 2019 lanceerde Tommy Hilfiger de eerste jeans stijlen die van 100% gerecycled katoen waren gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat Tommy Hilfiger het eerste merk werd met jeans gemaakt van 100% katoen op een grote industriële schaal. Sindsdien zijn er meer dan 600,000 denim kledingstukken gemaakt met daarin tenminste 20% gerecycled katoen.

Duurzaamheid wat traceerbaar is

Tommy Hilfiger heeft een intern duurzaam materiaal dashboard, wat handige inzichten geeft in het totale gebruik van duurzame materialen. De verzamelde data wordt gebruikt om het proces van het opnemen van duurzame materialen in de collecties te versnellen.

Meer duurzame materialen

In 2019 was 72% van het gebruikte katoen vervaardigd uit duurzame bronnen. Een hele verbetering ten opzichte van de 13% in 2015. De lentecollecties van 2019 en 2020 bestaan zelfs uit 100% gerecycled katoen. Hoe fantastisch is dat?

Duurzame samenwerkingen

Tommy Hilfiger houdt zich aan de Fashion Industry Charter for Climate Action, een akkoord wat streeft naar een mode-industrie zonder uitstoot in 2050, iets waar Tommy Hilfiger zich beduidend voor inzet.