Zo decoreer jij je feesttafel

Oud en nieuw komt er weer aan en dat betekent gezellig eten en tafelen met vrienden en familie. Wil jij je tafel zo gezellig mogelijk maken? Wij geven je genoeg inspiratie om jouw tafel feestelijk aan te kleden.

Feestelijke tafelkleden en eetgerei

Een tafelkleed of een tafelloper is de basis van je aankleding. Kies een tafelkleed dat bij jouw servies past of ga voor een tafelkleed met gouden of zilveren details. Dit zorgt voor een feestelijk effect en past dus helemaal bij de feestdagen! Wil je echt uitpakken? Combineer dan een tafelkleed en een tafelloper met elkaar!* Pak je mooiste eetgerei erbij en geef een extra feestelijk effect aan je bestek met deze gouden lepeltjes en vorkjes van Zusss.

*Onze tafelkleden, tafellopers en placemats zijn alleen verkrijgbaar in de winkels.

Sprankelend servies en schitterende glazen

Haal je mooiste servies uit de kast voor de feestdagen. Stapel verschillende borden en kommen op elkaar voor een speels effect. Ontdek borden van GustaZusss en Bomont Collection, deze zijn perfect voor jouw kersttafel. Maak het af met mooie glazen van bijvoorbeeld Gusta en Riviera Maison en zet de volgende stap tot decoratie met leuke servetten van Zusss. In onze winkels shop je de volledige wooncollectie. 

Sfeervolle decoratie

Kan jij niet genoeg krijgen van leuke decoratie? Tijdens de feestdagen kan je helemaal los gaan, ook op tafel! Met kandelaarstheelichthouders en kaarsen maak je het in een handomdraai gezellig op tafel. Breng je tafel in een kerstsfeer met mini-dennenbomen, wij zijn fan! In onze winkels vind je een ruim aanbod aan kerstdecoratie, waarmee jij jouw eigen winter wonderland kan creëren.

Op zoek naar nog meer woondecoratie?

Bekijk de collectie online of bezoek één van onze winkels voor een nóg ruimer aanbod aan woonaccessoires.

Bekijk alle woonaccessoires

Ontdek kerst bij Bomont

Shop kerstcadeaus

Sanne

Content Creator