Style Guide: Welke kleur past bij mij?

Colour blocking is dit seizoen populairder dan ooit. Pastel met neon en contrasterende kleur combinaties, we gaan all-the-way! Welke kleur jou het best staat, wordt bepaald door het type ondertoon van je huid. We zetten ze voor je op een rijtje!

Warm type

Jouw huid heeft een groen, geel of olijfkleurige ondertoon. Nu horen we je denken, hoe kom ik daarachter? Hier is een simpel trucje voor! De kleur van je aders zegt jou welke ondertoon jij hebt. Zijn jouw aders groen, dan ben jij een warm type. Verder is donkerbruin of donkerblond haar een kenmerk van het warme type. Jouw ogen zijn vaak bruin of groen.

De juiste kleuren voor jou zijn bruinecrème en taupe tinten. Denk hierbij ook aan okergeelmosgroen en rood. Welke sieraden jou het best staan, wordt ook bepaald door het type dat je bent. De warme types kunnen het best gaan voor gouden sieraden, dit staat jou prachtig!

Koud type

Een koud type heeft een blauwe ondertoon in de huid. De aders van dit type hebben een paarse en/of blauwe kleur. Het koude type kan veel haarkleuren hebben, namelijk zwart, donkerbruin of lichtblond. De mensen die hieronder vallen hebben vaak bruine of blauwe ogen.

Welke kleuren kan jij het best dragen? Wanneer jij kleding met de kleuren blauwpaarslilarozegrijs of wit draagt, zit jij gegarandeerd goed. Voor een mooi sieraad kan je het best een zilver accent kiezen.

Neutraal

Heb je dit gelezen en denk je, ik kan me in geen type herkennen, dan heb jij hoogstwaarschijnlijk een huid met een neutrale ondertoon. Deze ondertoon van je huid is lastig in te schatten en je hebt verschillende haarkleurtinten. Je ogen zijn vaak prachtig hazelnootbruin. Ben jij dit? Neutraal it is!

Jij kan het best voor de kleuren perziklichtroze, pastel of diepgroen gaan. Met deze kleuren doe jij niet snel een miskoop. Als neutraal type heb jij een groot voordeel; jij kan zowel gouden als zilveren sieraden dragen! Tip! Combineer gouden en zilveren sieraden met elkaar, dit geeft een leuke twist.

Ontdek de mooiste kleuren in de collectie

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze winkels en deel jouw outfit met #mooitmetbomont.

Shop Dameskleding

Thirza

Studio Collega