Shoppen met... Verkoopster Evelyn

Deze week gaan we winkelen met verkoopster Evelyn! Sportief en zakelijk, zo zou Evelyn haar eigen stijl omschrijven. Ontdek in onze ‘Shoppen met…’ serie wat Evelyn haar must-have kledingstukken zijn en welk advies ze heeft. Duik in haar kledingkast en krijg inspiratie!

In de stijl van

‘’Ik zoek vaak items uit die netjes eruit zien en comfortabel zitten. In de winkel Middelburg waar ik werk, is het fijn om iets te dragen waar je comfortabel in voelt." 

Op welke manier drukt jouw kledingstijl jouw persoonlijkheid uit?

"Zelf houd ik erg van pakken, omdat dit zowel netjes als sportief gedragen kan worden. Een mooie nette blazer met een jeans, vind ik ook fijn om te dragen. Als je kleding draagt waar je je prettig in voelt, dan straal je zelfvertrouwen uit. Ik zie dat terug bij de klanten in de winkel, maar ook zeker bij mezelf.

Opvallende kleuren als roze, groen of blauw vind ik erg mooi. Verschillende kleuren wit trekken mij ook erg aan. De patronen en stoffen van het merk Nukus spreken mij daarnaast erg aan.’’

Trendalert!

’De flair pantalon is een trend die mij erg aanspreekt. Je ziet ze dit seizoen weer veel, vaak met een bijpassende blazer. Samen met mijn collega’s passen we regelmatig items van de nieuwe collectie. Het is altijd erg leuk om te kijken wat dit seizoen weer goed bij ons past."

Hoe vind jij inspiratie voor nieuwe outfits en kledingcombinaties? 

"Mijn inspiratie haal ik uit de winkel, van collega’s of vanuit social media!’’ 

De all-time favorieten

‘’Mijn echte all-time favoriet is een mooie pantalon en blouse. Staat chique en zit heerlijk!"

Welke kledingmerken inspireren je het meest?

"Ik vind de merken Beaumont, Nukus en Geisha dan ook erg mooi. Kleurrijke collectie, waarmee je altijd weer heel leuk kan combineren."

Wat draag jij het liefst in je vrije tijd en op speciale gelegenheden?

"In mijn vrije tijd draag ik vaak een jeans met een nette trui. Op speciale gelegenheden ga ik voor een pak of een stijlvolle jurk.’’

Stijladvies van Evelyn

“Draag de kleding waar jij je prettig in voelt, dan straal je zelfvertrouwen uit!”

Shop met Evelyn

Bekijk de video en ontdek meer over Evelyn haar favoriete items!

Op zoek naar nog meer inspiratie?

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze winkels en deel jouw stijl met #mooimetbomont.

Dameskleding

Thirza

Hoofd Studio