Shoppen met... Social Media Marketeer Merel

Vandaag shoppen wij met… onze marketing collega Merel! Als Social Media Marketeer is Merel als geen ander op de hoogte van de laatste trends op het gebied van fashion. Ontdek de stijl van Merel en laat je inspireren door haar favoriete items.

In de stijl van Merel

“Mijn stijl is heel wisselend, maar als ik naar mijn kledingkast kijk dan is het vooral een mix van casual en chique in neutrale kleuren. Ik draag veel wit en beige, maar soms houd ik er ook van om bijvoorbeeld een roze blouse te dragen.”

Van welke soorten kledingstukken hou je het meest en waarom?

“Eén van mijn favoriete kledingstukken is de pantalon! Allereerst omdat je deze zowel casual als chique kunt stijlen, waardoor je voor iedere gelegenheid een geschikte outfit kunt creëren. Daarnaast zit een pantalon ook nog eens heerlijk, dus voel ik mij hier de hele dag comfortabel in.”

Trendalert!

“De huidige crochet trend vind ik echt fantastisch en is ook perfect om in de zomer te dragen. Daarnaast ben ik heel enthousiast over cargopantalons die je steeds meer voorbij ziet komen. Een cargojeans vind ik iets te stoer voor mijn kleding stijl, maar daarom is een cargopantalon voor mij de perfecte combinatie.”

Hoe vind je inspiratie voor nieuwe outfits en kledingcombinaties?

“Het zal je niets verbazen, maar ik doe mijn inspiratie op via social media! Voornamelijk via Instagram en TikTok. Voor mijn werk ben ik hier natuurlijk veel mee bezig, dus ik zie dagelijks veel leuke dingen voorbij komen.”

All-time favorieten

“Mijn all-time favoriete basic is… de blazer! Je kunt hem op verschillende manieren stylen, waardoor je veel leuke looks kunt maken. Ze zijn er in verschillende kleuren en soorten, en ik moet dus ook toegeven dat ik er veel in mijn kast heb hangen. In het voor- en najaar zijn ze perfect als extra laagje. Heb je het warm? Dan kun je de blazer uitdoen en heb je het koud, dan trek je het item snel weer aan. In mijn vrije tijd draag ik het liefst een jeans met een trui, dat vind ik echt heerlijk om te dragen. Lekker simpel, maar toch leuk!”

Heb je een favoriete accessoire?

“Voor mij is een outfit niet compleet zonder leuke sieraden. Veel van mijn sieraden heb ik standaard elke dag om, maar vooral met oorbellen kijk ik echt wat het beste bij de outfit past; groot of klein, diamantjes of geen diamantjes en de kleur.”

Stijltips van Merel

“Blijf lekker bij jezelf en draag altijd iets waar je je comfortabel in voelt. Dit straal je uit en dat maakt de outfit gelijk een stuk mooier.”

Shop met Merel

Bekijk de video en ontdek meer over Merel haar favoriete items!

Op zoek naar nog meer inspiratie?

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze winkels en deel jouw stijl met #mooimetbomont.

Dameskleding

Sanne

Content Creator