Shoppen met... Inkoopster Femke

Deze week gaan we winkelen met één van onze dames inkoopster Femke! Vrouwelijk en comfortabel, zo zou Femke haar eigen stijl omschrijven. Ontdek in onze ‘Shoppen met…’ serie wat Femke haar musthave kledingstukken zijn en welk advies ze heeft. Duik in haar kledingkast en laat je inspireren!

In de stijl van

"Ik heb niet per se een bepaalde stijl. Ik kijk vooral naar welke kledingstukken een figuur goed naar voren laten komen en wat comfortabel draagt. Bijvoorbeeld een vrouwelijke pantalon combineren met een oversized trui."

Van welk kledingstuk houd jij het meest en waarom?

"Als ik naar mijn eigen kledingkast kijk, is dat toch wel de wide leg pantalon. De perfecte combinatie tussen vrouwelijkheid en comfortabel. Het liefst draag ik items in natuurlijke kleuren, bijvoorbeeld bruintinten en groentinten. Als favoriete items heb ik grijze/zilveren items, echt de trendkleur van dit moment! Dit zie je ook terugkomen in mijn uitgekozen favorieten (zie video). Grijze items zijn mooi met elkaar te combineren en ogen chique."

Trendalert!

"De trenditems van dit moment die mij het meest aanspreken, zijn de cargobroek en maxi rok. Daarnaast ben ik fan van de metallic look."

Hoe vind jij inspiratie voor nieuwe outfits en kledingcombinaties? 

"In mijn werk als inkoopster zie je al vrij snel de nieuwe trends. Beurzen zijn hierin voor mij heel inspirerend. Maar naast mijn werk zie ik natuurlijk ook veel trends voorbij komen via social media."

De all-time favorieten

"Mijn favoriete kledingstuk is de combinatie van de eerder genoemde trends, namelijk de metallic cargobroek!"

Welke kledingmerken inspireren jou het meest?

"Op dit moment zijn mijn favoriete merken Copenhagen Muse en Co’couture. Deze merken zijn nog niet zo lang geleden toegevoegd aan de collectie van Bomont. Deze merken weten elke collectie weer zowel vrouwelijke als stoere items uit te brengen."

Stijladvies van Femke

"Draag de kleding waar jij jezelf lekker in voelt. Dan straal je gelijk zelfverzekerdheid uit! Maar probeer ook eens uit je comfortzone te stappen en probeer nieuwe stylen uit. Misschien voel je jezelf daar hartstikke goed in!"

Shop met Femke

Bekijk de video en ontdek meer over Femke haar favoriete items!

Op zoek naar nog meer inspiratie?

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze winkels en deel jouw stijl met #mooimetbomont.

Shop Dameskleding

Thirza

Hoofd Studio