Shoppen met... HR collega Noa

Vandaag shoppen wij met… HR collega Noa! Casual en comfy, zo zou Noa haar eigen stijl omschrijven. Ontdek wat Noa haar musthave kledingstukken zijn en welk advies zij aan jullie meegeeft. Laat je inspireren door haar favoriete items!

In de stijl van Noa

“Mijn stijl kan heel wisselend zijn. Ik houd van casual en comfy outfits, zoals een pantalon met een trui. Maar op dagen of avonden waar ik kan uitpakken, doe ik dat graag! Bij een speciale gelegenheid trek ik het liefst een jurk aan. Hier voel ik mij helemaal feestelijk in.”

Welke kleuren, patronen of texturen trekken je het meest aan in kleding?

“Het klinkt heel saai, maar ik houd van tijdloze kleding met neutrale kleuren. Denk hierbij aan zwart, beige of grijs. Het voordeel hiervan is dat ik alle items uit mijn garderobe gemakkelijk met elkaar kan combineren!”

Trendalert!

“Ik ben helemaal weg van de hoge laarzen trend! Toen deze trend net opkwam moest ik er eerst even aan wennen, het duurde dan ook even voordat ik zelf een paar hoge laarzen had aangeschaft. Nu draag ik ze wekelijks en style ik ze in de winter met een lekkere dikke trui jurk!”

Hoe vind je inspiratie voor nieuwe outfits en kledingcombinaties?

“Ik zit veel op social media, zoals Instagram en Tiktok. Hier doe ik mijn inspiratie voornamelijk op bij verschillende influencers. Ik vind het leuk om te zien hoe anderen de laatste trends stylen en om hier nieuwe ideeën uit op te doen!”

All-time favorieten

“Mijn absolute favoriete kledingstuk is… de leren broek! Ik kan in de winter echt niet zonder dit item. Met een lekkere dikke trui erboven is mijn outfit gelijk af! Daarnaast grijp ik ook altijd naar mijn blazers. Deze combineer ik in veel verschillende soorten outfits, het maakt je outfit in één keer een stuk stijlvoller. Ik kan ze goed afstylen op spijkerbroeken, maar ook op pantalons.”

Welk kledingstuk draag je het liefst in je vrije tijd en waarom?

“Een heerlijk warme trui met een comfortabele broek! Als ik niet de deur uit hoef, dan vind ik het fijn om er lekker comfy bij te zitten.”

Heb je een favoriete accessoire?

“Ik ben dol op sieraden! Ik stem dit graag af op mijn outfits, vooral met kettingen en ringen vind ik het leuk om eindeloos te combineren.”

Stijltips van Noa

“Draag items waar jij je goed in voelt! En doe je kleding niet te snel weg, wie weet kun je die oude trui of gedragen jurk weer restylen met andere nieuwe items!”

Shop met Noa

Bekijk de video en ontdek meer over Noa's favoriete items!

Op zoek naar nog meer inspiratie?

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze winkels en deel jouw stijl met #mooimetbomont.

Dameskleding

Sanne

Content Creator