Pink World: De Hype van Roze

Welkom in de wereld van roze! De Barbie trend heeft haar intrede gemaakt en is hier om te blijven. Roze kleding en accessoires zien we in vele collecties terugkomen en zijn populairder dan ooit. De trend weerspiegelt positieve energie en is een tegengeluid voor alle negativiteit. Wij laten jou de leukste roze items zien!

Pink Chique

Roze staat voor vrouwelijkheid en vrijheid. Een perfect excuus dus om lekker uit te pakken! Heb jij een etentje of avondje uit? Dan zijn deze jurken en rokken van Smashed LemonGeishaLabel Dot en Sorbet zeer geschikt. Go all the way!

Subtiele pink touch

Houd jij van een bescheiden pinky touch? Dan zijn de roze tops en sweaters geschikt voor jouw stijl. Kies voor de pasvorm waar jij je fijn in voelt en bij jou past, en je bent ready to go! In de collecties van Fabienne ChapotNukusScotch en Soda en Freequent zit er gegarandeerd iets tussen voor jou.

Purple all over

Hou je niet van roze en heb jij niet veel roze items in je gaderobe, maar hou je van deze hype? Pimp je outfit dan met verschillende paarse items en ga mee in de wereld van paars. Weg met de neutrale kleuren, tijd voor kleur! 

Ontdek de mooiste roze items in de collectie

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze winkels en deel jouw outfit met #mooimetbomont.

Shop Roze Dameskleding

Thirza

Hoofd Studio