Nederlandse modemerken: Bewust stijlvol

Wist jij dat veel merken die Bomont verkoopt van Nederlandse bodem zijn? In de week van Duurzame Dinsdag zetten wij een paar van die merken in de spotlight. Bij deze merken gaat het niet alleen om de trendy en unieke ontwerpen, maar ook om de subtiele duurzame aspecten die zij doorvoeren. Maak in deze blog kennis met de merken Studio Anneloes, Geisha en Nukus.

Studio Anneloes: tijdloze mode en bewuste keuzes

Studio Anneloes staat bekend om haar tijdloze kledingstukken en aandacht voor detail. Elke collectie brengt dit merk weer de mooiste basics en uniekste prints uit. Studio Anneloes onderscheidt zich door samen te werken met lokale leveranciers en het streven naar minimal waste. Dit zorgt niet alleen voor stijlvolle kleding, maar ook voor minder belasting voor het milieu. Plus, hun kwaliteit betekent dat je langer van je kleding kunt genieten, dat willen we allemaal wel toch?

Geisha: Ethiek en eerlijk

De collecties van Geisha omarmen de moderne vrouw en brengen kleding uit die geschikt is voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar casual comfort, zakelijke elegantie of iets voor een avondje uit, Geisha heeft het allemaal. Geisha werkt nauw samen met bedrijven die eerlijke arbeidsomstandigheden bieden. Dit zorgt voor een win-win: mode die goed voelt en goed doet. Hier draait het om meer dan alleen de look.

Nukus: liefde voor ambacht

Bij Nukus vindt jij de trend items van dit moment met een stijlvolle en chique touch. De collecties van Nukus onderscheiden zich door de unieke patronen en texturen. Nukus heeft een grote waardering voor ambachtelijkheid. Nukus heeft hoge kwaliteitseisen voor de materialen waarmee gewerkt wordt. Mooie producten met een betere kwaliteit!

Ontdek de nieuwe collectie

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze winkels en deel jouw favoriete outfit met #mooimetbomont.

Thirza

Hoofd Studio