De leukste kerstcadeaus voor ieder budget

Wij herkennen hoe moeilijk het is om een leuk cadeautje voor iemand te vinden, wat ook nog eens binnen het budget valt. Daarom hebben wij de leukste cadeaus gecategoriseerd op prijs zodat jij gemakkelijk de beste cadeaus voor jouw dierbare kunt vinden. 

Cadeaus tot 25 euro

Cadeaus hoeven zeker niet duur te zijn, het is immers de gedachte dat telt. Zo heb je voor minder dan 25 euro al leuke en unieke cadeaus. Geef bijvoorbeeld een kookboek aan de echte keukenprins(es) of ga voor leuke interieuraccessoires.

Cadeaus tot 50 euro

Voor een dierbare wil je misschien net een beetje meer uitgeven. Met een cadeau tot 50 euro zit je altijd goed. Geef bijvoorbeeld een mooi sieraad of miniwallet cadeau voor de echte accessoire liefhebber. 

Cadeaus tot 100 euro

Wil je groots uitpakken? Ga dan voor een cadeau tot 100 euro. Verras jouw dierbare met prachtige cadeaus van onder andere Tommy Hilfiger of Zusss.

Het leukste fashioncadeau!

We weten hoe moeilijk het soms kan zijn om een cadeau uit te zoeken voor een ander. Met een cadeaubon van Bomont zit je altijd goed! Met deze bon kan de gelukkige ontvanger de mooiste merken en de leukste items shoppen. Met meer dan 150 merken is er voor iedereen wel wat, van de nieuwste mode items tot de mooiste living. Geef een Bomont cadeaubon en maak deze Kerst speciaal. 

Op zoek naar meer cadeau inspiratie?

Bekijk de collectie online of bezoek één van onze winkels voor een nóg ruimer aanbod aan woonaccessoires.

Bekijk alle cadeaus voor de feestdagen

Ontdek Kerst bij Bomont

Annebeau

Stage Collega E-commerce