Dit waren de opvallendste trends van New York Fashion Week

Modellen, fashion influencers en andere beroemdheden trokken begin februari massaal naar New York om de nieuwste modecollecties te bewonderen tijdens New York Fashion Week. En zeg nou zelf, er is geen betere plek om de nieuwste trends van het aankomende seizoen te spotten. Wij zetten de grootste trends voor je op een rij.

Back to business: getailleerde blazers

Waar de damespakken en andere business wear de laatste jaren onmisbaar zijn geworden in onze garderobes, zien we dat hier nu steeds meer een vrouwelijke touch aan wordt toegevoegd. Opvallend waren de getailleerde blazers die de vrouwelijke vormen extra benadrukken. We zien dat er steeds meer blazerspantalons en andere business wear in verschillende stoffen, patronen en kleuren voor vrouwen worden aangeboden, die zijn afgeleid van de klassieke mannelijke stijl. Een verfrissende toevoeging aan je garderobe als je het ons vraagt.

Goud statement

Het was één van de meest opvallende kleuren tijdens de New Yorkse modeweek: goud. De metallic trend van het voorjaar, zien we dus eigenlijk het hele jaar terug in het modebeeld. Ideaal, want zo kan je het hele jaar van deze uitgesproken items genieten. Combineer deze kleur met zwarte items voor een opvallend contrast en stijlvolle look.

Faux fur: zacht en aaibaar

De faux fur-jas kennen we al een aantal jaar en misschien heb jij hem ook wel in je kast hangen. Nu zien we steeds vaker grote versies van deze aaibare jas voorbij komen. Hoe groter, hoe beter zelfs. Je vindt ze in verschillende soorten en kleuren, zo is er altijd een faux fur-jas die bij jouw stijl past.

Vurig rood

Waar deze kleur afgelopen najaar al zijn opmars maakte, was de vurig rode kleur nu ook niet te missen op de runway in New York. Van doorschijnende stoffen tot glanzend satijn, in verschillende looks werd er met de rode kleur een statement gemaakt. Van accessoires tot kledingstukken, rood is onmisbaar in je garderobe dit jaar.

Ontdek de nieuwste trend items in de collectie

Bekijk de collectie online of bezoek één van onze winkels en deel jouw outfit met #mooimetbomont.

Ontdek de nieuwe collectie

Dit zijn de modetrends van lente en zomer 2024

Sanne

Content Creator