Deze waterafstotende jassen houden jou droog

In ons mooie Nederland hebben we vaak te maken met vervelende regenbuien. Er is ook niks erger dan nat aankomen op je bestemming. En zeg nou zelf; regenjassen zijn niet de meest charmante jassen om te dragen. Wij hebben daarom de mooiste waterafstotende jassen voor je op een rij gezet.

De parka

Voor die mensen die zich afvragen of een parka waterdicht is. Dat is het zeker! De meeste parka's zijn gemaakt van polyester. Het fijne aan polyester is dat waterdruppels niet blijven zitten op dit materiaal. Je kan dus prima naar buiten gaan met deze jas als het regent. 

Gewatteerde jas

Voor de gewatteerde jas geldt precies hetzelfde als bij de parka. Als de jas gemaakt is van polyester, dan heb je geen last van de regen. Let er dus wel goed op van welk materiaal de buitenstof gemaakt is.

De vertrouwde regenjas

Natuurlijk is er ook de 'standaard' regenjas. Deze jas heeft maar één echte functie en dat is het droog houden van jou. De regenjas heeft jammer genoeg vaak het imago dat het alleen functioneel is en er verder niet bijzonder uitziet. Daarom hebben wij een selectie aan trendy regenjassen voor jou op een rij gezet.

De shoftshell

Een softshell is de lichtere variant van een regenjas. Softshell is een stof die wind- en waterbestendig is en daarbij ook warmte geeft. Het grote verschil tussen een echte regenjas en een softshell is het ademende vermogen. De softshell is bewegelijker, maar het is minder goed bestemd tegen heftige regenbuien dan een regenjas.

Ben jij al helemaal klaar om de regen te trotseren?

Bekijk de collectie online of bezoek één van onze winkels en deel jouw outfit met #mooimetbomont.

Bekijk alle winterjassen

Ontdek de nieuwe collectie

Noël

Stage Collega E-commerce