In de stijl van: Brigitte Nijman

Zangeres en musicalactrice Brigitte Nijman is bekend van onder andere Grease, Evita en Ciske de Rat. Nu trekt Brigitte met Laura Vlasblom door het land als Back to Waterloo, een ode aan ABBA en is ze druk bezig met een theater tour vol mooie Nederlandstalige liedjes in samenwerking met Tony Neef.

"Zeeland is vrijheid, frisse lucht en rust!"

Naast haar liefde voor musical en zingen heeft Brigitte ook een enorme liefde voor Zeeland met de uitgestrekte stranden, de ruwe zee en de duinen. Vroeger ging ze vaak op vakantie in Zeeland en woont nu in het prachtige Zierikzee met haar partner en haar twee hondjes Moos en Sam.

Brigitte's favoriete items:

"Ik koop wat ik leuk vind en wat een goede kwaliteit heeft"

Brigitte omschrijft haar stijl als klassiek en behoudend. Kleuren zoals wit en lichtblauw draagt ze erg graag, vaak in combinatie met een goede jeans of een mooie flared. Ze loopt ook graag mee met de trends en haar inspiratie haalt ze uit Instagram en verschillende modebladen, maar ze wordt ook gevoed door de mensen om haar heen. Voor komend seizoen kijkt ze erg uit naar de vrolijke kleuren en de pakken die massaal gedragen zullen worden.
Favoriete merken heeft de musicalactrice niet en is dus niet erg merk vast. Wat haar wel erg aanspreekt zijn de Scandinavische merken en bijvoorbeeld Zusss, deze merken passen uitstekend bij haar klassieke stijl. Wanneer ze voor haar werk shopt vindt ze het leuk om te combineren met felle kleuren en prints van bijvoorbeeld Scotch & Soda of met de leuke accessoires van Zo. Veel kleur in haar werkoutfit haalt haar erg op, zo straalt ze op de foto of op tv.

"Bomont is een heerlijke luxe winkel met mooie merken"

Brigitte is geen grote fan van online bestellen, ze wil graag voelen wat ze koopt en vindt de beleving erg belangrijk. En voor beleving, is ze bij Bomont natuurlijk op haar plek.
"Wat ik vind dat iedereen in de kast moet hebben hangen is een goed pak! Ik ben een ontzettende fan van goede pakken die je zowel sportief als chique kunt dragen. Zo heb je altijd wat in de kast hangen voor een avondje uit (een feestje) of een zakelijke meeting of gewoon een leuke lunch met vriendinnen, ben je net even wat leuker aangekleed. En een goede jeans met een mooie pasvorm!"

Shop de looks van Brigitte