Best Basics: deze items zijn onmisbaar in je garderobe

Dé beste gaderobe begint bij mooie en hoog kwalitatieve basics. Ze zijn de basis van een goede outfit en zijn eindeloos te combineren. Wil jij je garderobe een update geven voor het nieuwe seizoen? Geef dan 75% van je budget uit aan goede basics en 25% aan trendy items. Dit zijn de ‘Best Basics’ die niet in jouw kledingkast mogen ontbreken.

Wat zijn basics?

Basics zijn kledingstukken die vrij eenvoudig van vorm zijn. Hiermee bedoelen we dat ze geen opvallende kleur of details hebben. Daarnaast zijn ze ook niet trendgevoelig en kun je ze tijdloos dragen. Denk hierbij aan uni-kleurige kledingstukken, dus zonder prints, franjes, glitters, rushes etc. en in de kleuren wit-roomwit-beige-lichtgrijs-donkergrijs-donkerblauw-zwart.

Basics draag je vaak in combinatie met statement items. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een basic van goede kwaliteit. Vertrouw ons, niet bezuinigen op je basics! Basics die langer meegaan, zijn ook gelijk duurzamer. Zo maak je onbewust tóch een bewustere keuze.

Welke Basics kun je het beste aanschaffen?

Vaak krijgen we de vraag, maar wat mag er dan niet ontbreken in mijn kast als we het hebben over basics? Wij hebben een lijstje voor je met artikelen die je als basic kan beschouwen en een toevoeging zijn in je garderobe. Natuurlijk hoef je niet alles aan te schaffen. Koop vooral items waar jij je prettig in voelt en waar jij iedere dag weer in wilt stralen!

T-shirts

Nette Blouse

Jeans

Little black dress

Blazer

Leren jack

Trui

Basics combineren

Zoals eerder aangegeven kunnen basics heel goed met elkaar gecombineerd worden. Zo kan je je jeans heel gemakkelijk met een lichte sweater dragen of met een nette blouse. Combineer niet steeds dezelfde basics met elkaar, maar hou het leuk en spannend voor jezelf. 

Dus wanneer jij voor je kast staat en echt géén idee wat je aan moet doen? Hier is een klein tipje van Bomont: kies altijd eerst een trenditem wat je aan wilt doen, dus bijvoorbeeld een broek met een toffe print of een blouse met rushes. Ga daarna dit leuke item aanvullen met jouw perfecte basics en jij bent helemaal klaar voor de dag!

Voor welke basics ga jij?

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze winkels en deel jouw outfit met #mooimetbomont.

Shop Dames

Thirza

Hoofd Studio