Best Basics

Dé beste garderobe begint bij de mooiste en beste basics. Ze zijn de basis van een goede outfit en je kunt hiermee eindeloos combineren. Wanneer je een nieuwe voorjaarsgarderobe wilt kopen is het eigenlijk belangrijk dat je 75% van je budget uitgeeft aan goede basics en 25% aan trendy items, maar wat zijn nu eigenlijk ‘best basics’?

Wat zijn basics?

Basics zijn kledingstukken die vrij eenvoudig van vorm zijn. Dus hiermee bedoelen we dat ze geen opvallende kleur of details hebben. Daarnaast zijn ze ook niet trendgevoelig en kun je ze eigenlijk voor een langere tijd dragen. Denk hierbij aan uni-kleurige kledingstukken, dus zonder prints, franjes, glitters, rushes etc. en in de kleuren wit-roomwit-beige-lichtgrijs-donkergrijs-donkerblauw-zwart. Dus niks hier tussen in, geen kobalt blauw of pastel roze. Echt alleen deze kleuren vallen onder de basics.

Omdat je basics vaak in verschillende combinaties draagt, is het belangrijk om te kiezen voor een basic van goede kwaliteit. Een basic van goede kwaliteit blijft langer mooi en je kan het hierdoor veel langer dragen. Geloof ons, ga niet bezuinigen op je basics! Daarnaast zijn basics van betere kwaliteit ook nog eens duurzamer, omdat ze dus langer mee gaan. Zo maak je onbewust tóch een bewustere keuze.


Welke Basics kun je het beste aanschaffen?

Vaak krijgen we de vraag, maar wat mag er dan niet ontbreken in mijn kast als we het hebben over basics? Wij hebben een lijstje voor je met artikelen die je als basic kan beschouwen en een toevoeging zijn in je garderobe:

  • T-shirts (in diverse basickleuren)
  • Nette blouse
  • Jeans
  • Leren broek
  • Little black dress
  • Blazer
  • Leren jack
  • Trui
  • Lange jas

Natuurlijk hoef je niet alles aan te schaffen. Koop vooral items waar jij je prettig in voelt en waar jij iedere dag weer in kan stralen! Hieronder kun je je laten inspireren door onze favoriete basics.

Onze favoriete basics

Basics combineren

Zoals eerder aangegeven kunnen basics heel goed met elkaar gecombineerd worden. Zo kan je je leren broek heel gemakkelijk met een lichte sweater dragen of met een nette blouse. Combineer niet steeds dezelfde basics met elkaar, maar hou het leuk en spannend voor jezelf. Om je outfit helemaal af te stijlen kies dan voor een trend item die jouw outfit opleukt. Een trenditem is dan ook een item wat op dit moment helemaal hot is en in de mode.

Dus wanneer jij voor je kast staat en echt géén idee wat je aan moet doen? Hier is een klein tipje van Bomont: kies altijd eerst een trenditem wat je aan wilt doen, dus bijvoorbeeld een ruitjes broek of een blouse met rushes of een tas met een toffe print. Ga daarna dit leuke item aanvullen met jouw perfecte basics en jij bent helemaal klaar voor de dag!

Voor welke basics ga jij?

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze winkels en deel jouw outfit met #mooimetbomont.


Shop Dames

Valérie

Online Marketeer

Lees meer