Badkleding Heren 187 artikelen Toon 96 per pagina

Badkleding Heren 187 artikelen Toon 96 per pagina
187 artikelen Toon 96 per pagina
48 van 187 artikelen

Badkleding Heren

Met liefde voor zon, zee en strand is de zomer een geliefd seizoen voor velen! Net als in ons dagelijks leven willen we er ook op het strand goed uit zien. Daarom zijn ook zwembroeken onderhevig aan modetrends! Ieder jaar zijn er andere kleuren en prints die passen in het modebeeld van dat moment, en ook badmode moet daarop aangepast worden!

VOLG DE ZOMERTRENDS

We kijken er serieus het hele jaar naar uit: de zomer. Wanneer het weer in Nederland dan eindelijk warm en zonnig genoeg is om er op uit te gaan, dan doen we dat ook massaal. Lekker naar het buitenzwembad, een meer in de buurt of naar de kust om een duik te nemen in de frisse zee. Handdoekje mee, koelbox achterop en genieten van die zon! 

Dat doe je natuurlijk in een trendy zwemshort met kamelen, palmbomen of ananassen van Shiwi. Net als bij andere kledingstukken, is dit het jaar van de printjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een printje van gemaakt. Kies voor groen, blauw of rood, voor kreeftjes of een grafische print, Petrol voorziet je van al je wensen. Combineer je zwembroek met een matchende handdoek en wat ook helemaal hip is? Matching outfits met je mini-me. Dus kleed jezelf en je zoon in zwembroeken met dezelfde print en jullie zullen eruit zien om op te eten. 

DRIJF WEG OF NEEM EEN DUIK

Val op in het zwembad, neem een duik of drijf lekker weg op een opblaas flamingo of pizzapunt. Eet een ijsje en paradeer in je nieuwe zwembroek van Superdry over de boulevard met je geliefde. Of je dat nu hier doet of op een verre bestemming? Dat maakt ons niet uit. Je kunt je lekker bewegen door de fijne binnenvoering van meshstof en zelfs fanatiek baantjes trekken is geen probleem. Jouw zwembroek laat je stralen, nu nog een zonnetje en je bent aan het einde van de zomer stralend bruin!