Fabienne Chapot Woonaccessoires 2 artikelen

Fabienne Chapot Woonaccessoires 2 artikelen
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Fabienne Chapot Woonaccessoires 2 artikelen
2 artikelen
2 van 2 artikelen

Fabienne Chapot servies

Eén van de toppers van de Fabienne Chapot collecties is het assortiment servies. Het merk staat er om bekend te werken met vele prints en kleuren. Ieder detail en ieder kleuren schema is met zorg en liefde ontworpen. Stijlvol en trendy zal dit staan in jouw keuken! Het leuke en uitdagende aan dit merk is dat je alle kopjes, schoteltjes, schaaltjes en bordjes met elkaar kunt mixen om zo een vrolijk geheel op de tafel neer te kunnen zetten. Daar wil je iedere dag naar kijken!

Servies printjes in de keuken

De serviezen lenen zich uitstekend om bij elkaar te mixen en matchen om zo een bont geheel te creëren. Ieder seizoen komen zij met nieuwe prints. Doordat Fabienne Chapot veel met kleuren en printjes werkt past dit altijd bij elkaar.

Fabienne Chapot online bij Bomont.nl

In de webshop van Bomont kun je terecht voor de prachtige collectie van Fabienne Chapot. Dankzij de kleurrijke dessins op het servies is dit een échte eye catcher op jouw tafel. Jouw dag start je natuurlijk in stijl, met een kopje koffie in een mok van Fabienne Chapot. En jouw brood smeer je natuurlijk met liefde op een trendy ontbijtbordje! Van borden tot potten en van kopjes tot thee potten, wij hebben het allemaal! Tover jouw tafel om tot een trendy kleur festijn!