Zoutelande
Zoutelande

Bomont Zoutelande
Langstraat 11
4374 AN Zoutelande
Tel: 0118-566003

Openingstijden
Maandag 10:30 - 17:00 uur
Dinsdag 10:30 - 17:00 uur
Woensdag 10:30 - 17:00 uur
Donderdag gesloten
Vrijdag 10:30 - 17:00 uur
Zaterdag 10:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

Bomont Zoutelande

Dichtbij het strand gevestigd is Bomont Zoutelande uitgegroeid tot dé mooiste winkel voor toeristen. Een vakantie aan Zoutelande is niet compleet zonder een bezoek aan Bomont. Onze bedrijfsleidster Barbara en haar winkelteam heten je van harte welkom! De winkel in Zoutelande is voorzien van een uitgebreide collectie dameskleding, herenkleding en een afdeling living.

Ons assortiment verschilt per winkel. Wil je weten of een artikel voorradig is in deze winkel? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice: 0118-586400 (ma, di, wo, vrij van 08:30 - 17:00) of neem rechtstreeks contact op met deze winkel. Zie de openingstijden van deze winkel hierboven.

Nieuws over deze winkel

Een klein dorpje aan de kust in Zeeland met een onverwachtse groot karakter. Iedereen kent Zoutelande en iedereen komt er. Zo ook Bomont! In de Langstraat zit de vestiging van Bomont dichtbij het strand gevestigd. Het dorpje herbergt veel verschillende (eet)cafés en andere horecagelegenheden zodat er altijd wat te doen is. Zoutelande is de ideale locatie om een dagje strand te combineren met winkelen en afsluitend een hapje te eten. Bomont Zoutelande is zeven dagen per week open. 

Assortiment
Het assortiment van Bomont Zoutelande is gefocust op dameskleding, herenkleding en living. 

Deze damesmerken verkopen wij in filiaal Zoutelande:
Anna Blue, Batela, Beaumont, Bloomings, Bomont, Cars, Catwalk Junkie, Emily van den Bergh, Enjoy, Freebird, Freequent, Geisha, Gipsy, In Shape, Iz Naiz, JC Sophie, Key Largo, Khujo, Lizzy & Coco, LTB, MAC, Maison Scotch, Marc O’Polo, Object, Para Mi, Reset, Rino & Pelle, Smashed Lemon, Superdry, Transfer, ZOSO en Zusss.

Deze herenmerken verkopen wij in filiaal Zoutelande:
Alan Red, Blue Industry, Bomont, Bruun & Stengade, Cars, DNR, Dstrezzed, A Fish Named Fred, MAC, Marc O’Polo, Napapijri, NZA, Petrol, Reset, Scotch and Soda, Secrid, Selected Homme, Superdry en Vanguard.

Deze accessoiresmerken verkopen wij in filiaal Zoutelande: 
Barts, Bomont, Elvy, Embrace, Gaastra, Herschell, Invisibelt, Legend, North Lux, Revelz, Secrid, SPM, Suri Frey, Zo en Zusss.

Routebeschrijving

Adres

Bomont Zoutelande
Langstraat 11
4374 AN Zoutelande
Tel: 0118-566003

Parkeren

In Zoutelande is parkeren het hele jaar door gratis en mag overal binnen de parkeervakken. Een ruime parkeergelegenheid kan je vinden op het parkeerterrein aan de Westkapelseweg gelegen achter de sportvelden/tennisbaan. Het ligt aan de N288 naast de duinen tussen vakantiepark het Kustlicht en het centrum van Zoutelande.