Zoutelande
Zoutelande

Bomont Zoutelande
Langstraat 11
4374 AN Zoutelande
Tel: 0118-566003

Openingstijden
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Bomont Zoutelande

Dichtbij het strand gevestigd is Bomont Zoutelande uitgegroeid tot dé mooiste winkel voor toeristen. Een vakantie aan Zoutelande is niet compleet zonder een bezoek aan Bomont. De winkel in Zoutelande is voorzien van een uitgebreide collectie dameskleding, herenkleding en een afdeling living.

Onze bedrijfsleidster Barbara en haar winkelteam heten je graag weer snel van harte welkom in de vernieuwde winkel!

Het assortiment van Zoutelande:

Damesmerken
Beaumont, Bloomings, Bomont, Cars, Catwalk Junkie, Enjoy, Freebird, Freequent, Geisha, Gipsy, HV Polo, In Shape, Iz Naiz, JC Sophie, Key Largo, LTB, MAC, Marco Polo, MSCH Copenhagen, Nukus, Object, Opus, Para Mi, Reset, Rino & Pelle, Scotch and Soda, Smached Lemon, Superdry, Transfer, Yaya, ZOSO en Zusss.

Herenmerken
Blue Industry, Bomont, Cars Jassen, DNR, Dstrezzed, A Fish named Fred, Gaastra, MAC, Marc O'Polo, NZA, Petrol, PME, Reset, Scotch and Soda, Secrid, Selected Homme, Slater, Superdry, Tommy Sokken en Vanguard.

Accessoiresmerken
Barts, Bomont, Embrace, Invisibelt, Legend, Marc & Marcs, My Jewellery, Secrid, Xpoos, Zo en Zusss.

Nieuws over deze winkel

14-01-2022

Goed nieuws! Onze winkels zijn weer geopend! We zijn super blij om jullie weer te mogen ontvangen in onze winkels en kijken ernaar uit om jullie te voorzien van een mooie nieuwe outfit. Kom jij gezellig langs?

 

19-12-2021

Helaas zijn wij ook genoodzaakt om vanaf vandaag onze deuren te sluiten. Gelukkig hoeven jullie ons niet te missen. Met onze webshop staan we 24/7 voor jullie klaar met de mooiste mode en goede service die je van ons gewend bent. Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel! Samen staan we sterker.

 

6-11-2021

Zoals u weet is er deze week een persconferentie geweest en zijn de coronaregels aangescherpt. Vanaf vandaag willen wij u vragen om weer een mondkapje te dragen als u een bezoek brengt aan de winkel. Op deze manier kunnen we samen een veilige omgeving creëren voor u en onze collega’s. Bedankt voor uw medewerking.

---------------

Assortiment

Bij Bomont Zoutelande kan je terecht voor de mooiste fashion voor dames en heren. Voor een ultieme winkelbeleving zijn deze segmenten aangevuld met mooie accessoiresmerken en living items. Ook kan je hier terecht voor een groot aanbod aan badkleding, ideaal te combineren met een bezoekje aan het mooie strand van Zoutelande.

Routebeschrijving

Adres

Bomont Zoutelande
Langstraat 11
4374 AN Zoutelande
Tel: 0118-566003

Parkeren

Sinds het voorjaar van 2021 is er een nieuw parkeerbeleid ingevoerd in Zoutelande en is nu alleen nog maar voorzien van betaald parkeerterreinen. Je betaald vanaf €2,40 per uur, of vanaf €12,- per dag. Een ruime parkeergelegenheid kan je vinden op het parkeerterrein aan de Westkapelseweg gelegen achter de sportvelden/tennisbaan. Het ligt aan de N288 naast de duinen tussen vakantiepark het Kustlicht en het centrum van Zoutelande.