Zoutelande
Zoutelande

Bomont Zoutelande
Langstraat 11
4374 AN Zoutelande
Tel: 0118-566003

Openingstijden
Maandag 9:30 - 18:00 uur
Dinsdag 9:30 - 18:00 uur
Woensdag 9:30 - 18:00 uur
Donderdag 9:30 - 18:00 uur
Vrijdag 9:30 - 18:00 uur
Zaterdag 9:30 - 18:00 uur
Zondag 10:00 - 18:00 uur

Bomont Zoutelande

Bomont Zoutelande is een echte toeristenwinkel. Onze bedrijfsleidster Barbara heet je graag van harte welkom. In Zoutelande vind je de volgende collecties: Dameskleding, Herenkleding en Living.

Ons assortiment verschilt per winkel. Wil je weten of een artikel voorradig is in deze winkel? Neem telefonisch contact op met onze klantenservice: 0118-586400 (ma, di, wo, vrij van 08:30 - 17:00) of neem rechtstreeks contact op met deze winkel.

Nieuws over deze winkel

Een klein dorpje aan de kust in Zeeland met een onverwachtse groot karakter. Iedereen kent Zoutelande en iedereen komt er. Zo ook Bomont! In de Langstraat zit de vestigingen van Bomont dicht bij het strand gevestigd. Het dorpje herbergt veel verschillende (eet)cafés en andere horecagelegenheden zodat het er nooit saai is. Zoutelande is de ideale locatie om een dagje strand te combineren met kortstondig winkelen en om afsluitend een hapje te eten. Zoutelande Bomont is zeven dagen per week open en bereikbaar voor iedereen.

Assortiment

Het assortiment van Bomont Zoutelande is gefocust op dameskleding, herenkleding en living. Als winkel in een kustplaats bezit Bomont uiteraard de hipste badkleding voor dit seizoen. De topmerken Beachlife, Cyell en Sedna zorgen iedere zomer weer voor de meest hippe bikini’s en badpakken in verschillende prijsklasse. De casual badkleding voor heren is o.a. te vinden in de merken van Baileys, Bjorn Borg en Shiwi. 

Deze damesmerken verkopen wij in filiaal Zoutelande:

Anna Blue, Anna Justper, Beaumont, Bloomings, Bomont, Cars, Catwalk Junkie, Emely van de Bergh, Enjoy, Five Units,  Geisha, Gipsy, HV Polo, In Shape, Key Largo, Lizzy en Coco, LTB, MAC, Maison Scotch, Marco O’Polo, Moscow, Para Mi, Please, Question, Reset, Rhino & Pelle, Smashed lemon, Superdry, The North Face, Transfer, ZOSO en Zusss

Deze herenmerken verkopen wij in filiaal Zoutelande:

Alan Red, Anerkjendt, Blue Industry, Bomont, Cars, DNR, Dstrezzed, A Fish named Fred, MAC, Marc O’Polo, Napapijri, NZA, Petrol, Reset, Save the duck, Scotch and Soda, Selected Home, Shockly, Superdry, The North Face, Vanguard, Secrid, Tommy Sokken

Routebeschrijving

Adres

Bomont Zoutelande
Langstraat 11
4374 AN Zoutelande
Tel: 0118-566003

Parkeren

In Zoutelande is parkeren het hele jaar door gratis en mag overal binnen de parkeervakken. Een ruime parkeergelegenheid kan je vinden op het parkeerterrein aan de Westkapelseweg gelegen achter de sportvelden/tennisbaan. Het ligt aan de N288 naast de duinen tussen vakantiepark het Kustlicht en het centrum van Zoutelande.