Zoutelande
Zoutelande

Bomont Zoutelande
Langstraat 11
4374 AN Zoutelande
Tel: 0118-566003

Maak afspraak
Openingstijden
Maandag 10:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Bomont Zoutelande

Dichtbij het strand gevestigd is Bomont Zoutelande uitgegroeid tot dé mooiste winkel voor toeristen. Een vakantie aan Zoutelande is niet compleet zonder een bezoek aan Bomont. De winkel in Zoutelande is voorzien van een uitgebreide collectie dameskleding, herenkleding en een afdeling living.

Vanaf woensdag 3 maart is onze winkel geopend voor shoppen op afspraak. Klik hierboven op 'maak afspraak' om online een afspraak te maken. Je kunt ook een afspraak maken door te bellen via 0118 586 400 of mailen via webshop@bomont.nl naar onze klantenservice.

Onze bedrijfsleidster Barbara en haar winkelteam heten je graag weer snel van harte welkom in de vernieuwde winkel!

Nieuws over deze winkel

25-02-2021 Onze winkel is geopend op afspraak

Vanaf woensdag 3 maart zijn onze winkels geopend voor shoppen op afspraak. Per persoon* maak je een eigen afspraak om langs te komen. We houden tijdvakken aan van 10 minuten. Wil je graag samen winkelen of heb je meer tijd nodig voor jouw shopafspraak? Boek dan een extra tijdvak.

*Kinderen onder 12 jaar zijn welkom zonder afspraak.

Maak afspraak
Klik hierboven op ‘maak afspraak’ om online een afspraak te maken. Je kunt ook een afspraak maken door te bellen via 0118 586 400 of mailen via webshop@bomont.nl naar onze klantenservice. Vermeld duidelijk jouw winkel van keuze en het tijdstip waarop jij wilt komen winkelen, dan plannen zij de afspraak voor jou in. Je ontvangt altijd een bevestigingsmail wanneer jouw afspraak is goedgekeurd en ingepland.

----------------

15-12-2020 Wegens verbouwing tot en met 4 februari gesloten

Vanaf dinsdag 15 december, tot nadere berichtgeving, is onze winkel in Zoutelande tijdelijk gesloten naar aanleiding van de landelijke maatregelen. Wij zullen komende periode ook starten met onze verbouwing aan de winkel, waardoor we pas ná 4 februari open gaan. Je hoeft ons gelukkig niet te missen, we helpen je graag online!

----------------

Assortiment
Bij Bomont Kamperland kan je terecht voor de mooiste fashion voor dames en heren. Voor een ultieme winkelbeleving zijn deze segmenten aangevuld met mooie accessoiresmerken en living items. Ook kan je hier terecht voor een groot aanbod aan badkleding, ideaal te combineren met een bezoekje aan het mooie strand van Zoutelande.

Damesmerken
Batela, Bloomings, Bomont, Cars, Catwalk Junkie, Emily van den Bergh, Enjoy, Freebird, Freequent, Geisha, Gipsy, In Shape, Iz Naiz, JC Sophie, Key Largo, Khujo, Lizzy & Coco, LTB, MAC, Scotch & Soda, Object, Para Mi, Reset, Rino & Pelle, Smashed Lemon, Superdry, Transfer, ZOSO, Zusss, Steven New York schoenen en Zusss schoenen.

Herenmerken
Alan Red, Blue Industry, Bomont, Bruun & Stengade, Cars, DNR, Dstrezzed, A Fish Named Fred, MAC, NZA, Petrol, Reset, Scotch and Soda, Selected Homme, Slater, Superdry en Vanguard.

Accessoiresmerken
Barts, Bomont, Embrace, Herschell, Invisibelt, Legend, My Jewellery, North Lux, Revelz, Secrid, Zo en Zusss.

Routebeschrijving

Adres

Bomont Zoutelande
Langstraat 11
4374 AN Zoutelande
Tel: 0118-566003

Parkeren

In Zoutelande is parkeren het hele jaar door gratis en mag overal binnen de parkeervakken. Een ruime parkeergelegenheid kan je vinden op het parkeerterrein aan de Westkapelseweg gelegen achter de sportvelden/tennisbaan. Het ligt aan de N288 naast de duinen tussen vakantiepark het Kustlicht en het centrum van Zoutelande.