Verlichting 7 artikelen

Verlichting 7 artikelen
Onze merken Toon producten
Kleur Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Verlichting 7 artikelen
7 artikelen
7 van 7 artikelen

Verlichting

Niets is zo belangrijk als de juiste verlichting in een ruimte. Verlichting geeft namelijk elke ruimte sfeer, van warm tot wat koeler en van licht tot een gezellig donker sfeertje.

Je huis verlichten kun je doen op verschillende manieren. Je kunt een ruimte vol hangen met verschillende mooie hanglampen, van grote rieten lampen tot industriële kappen en op verschillende hoogtes. Mixen en matchen is tegenwoordig helemaal hot en door verschillende stijlen, materialen en ontwerpen te gebruiken, maak je iedere ruimte in een handomdraai trendy en stijlvol.

KRUIP WEG IN JE LUIE STOEL

Geen zin om heel veel gaatjes te boren in het plafond? Geen probleem, kies dan voor wat mooie staande lampen. Deze zet je bijvoorbeeld achter de bank, bij de televisie of dicht bij je luie stoel. Kun je ook wanneer het donker wordt je favoriete boekje lezen of was puzzels oplossen. Wij zullen het niet doorvertellen als je stiekem even een tukje doet!

LAMPEN IN DE STIJL VAN VROEGER

Een derde optie is natuurlijk het gebruik van tafellampen. Deze lampen zijn ideaal om neer te zetten op het dressoir van de televisie, op een mooie kast of op de tafel natuurlijk. Je vindt ze tegenwoordig in heel veel hippe designs met vaak een industrieel tintje. Ook lampen in een ouderwets design zie je veel terug. Denk aan verwijzingen naar ouderwetse olielampen zoals deze vroeger gebruitk werden tijdens kruistochten. Voor ieder design zijn er dus geschikte lampen te vinden.