Shorts Dames 110 artikelen Toon 96 per pagina

Shorts Dames 110 artikelen Toon 96 per pagina
110 artikelen Toon 96 per pagina
48 van 110 artikelen

Shorts Dames

 De tijd van het jaar is weer gekomen om je benen de aandacht te geven die ze verdienen. En hoe doe je dat nu beter dan in een mooie shorts voor dames. Ze geven je look net even dat tikkeltje anders en zorgen er daarbij voor dat je mooie benen altijd goed uitkomen. Nog een bijkomend voordeel? Je combineert shorts overal mee, met blote benen of met een maillot, met een T-shirt of blousje. Alles kan en nog belangrijker, alles mag!

SHORTS KUNNEN ALTIJD

Shorts komen in alle soorten en maten, van basic grijs of zwart tot een tropische bloemenprint, van top merken zoals Superdry, LTB en Para Mi, van spijkerstof tot stretch en kort of wat langer. Je creëert met een short binnen no-time een nieuwe look en omdat er zoveel verschillende shorts zijn, kun je dus ook veel verschillende outfits samenstellen. Je draagt een short namelijk met een blouse of T-shirt naar een dagje strand of je gaat voor stoer en sportief met een tanktop of hip T-shirt met print.

NIET ALLEEN IN DE ZOMER

Ondanks de naam anders doet vermoeden, zijn shorts echt niet alleen voor in de zomer of warme lentedagen. Want onder die shorts draag je een panty, maillot of legging om je benen warm te houden. Kun je die hippe shorts zelfs in de koudste wintermaanden aan. Maillot aan, beenbeschermers erover heen, paar goeie gevoerde boots en je bent klaar om de kou te trotseren. Gelukkig is dat in de zomer niet nodig en trek je ze zo aan om je benen een heerlijk brons kleurtje te geven. Dat is fijn hè!