IPANEMA Meisjeskleding 15 artikelen

IPANEMA Meisjeskleding 15 artikelen
15 artikelen
15 van 15 artikelen

Ipanema Slippers Kids

Ipanema is een Braziliaans merk wat geïnspireerd is op het meest bruisende en meest levendige strand van Rio de Janeiro: Ipanema Beach. Inspiratie die wordt opgedaan door te kijken naar de adembenemend mooie stranden, betoverende muziek en indrukwekkende straatparades. 

De slippers van Ipanema worden al meer dan 15 jaar geproduceerd door Grendene. Deze grote fabrikant produceert meer dan 200 miljoen paar slippers en sandalen per jaar en richt zich al jaren op een duurzame productie. Dit doet het bedrijf door producten te maken van 100% recyclebaar Flexpand: een soepel materiaal wat steeds kan worden gerecycled. 

De zool van de Ipanema slipper is gebaseerd op de opvallend betegelde boulevard van Ipanema Beach in Rio de Janeiro, genaamd de ‘Calçadao’. Mocht je naar Rio gaan, dan moet je deze opvallende boulevard zeker eens bezoeken. Is het bezoeken geen optie? Geen probleem! Je vindt het kenmerken van deze iconische boulevard sowieso terug in het patroon van de zool! Het merk produceert haar producten op een duurzame en ethische wijze en zorgt ervoor dat de slippers altijd gemaakt zijn van 100% recyclebare materialen en dat het personeel en het milieu op een verantwoordelijke wijze worden behandeld. 

De slippers van Ipanema zijn dus niet alleen milieuvriendelijk geproduceerd, ook qua uiterlijk zijn de slippers van dit merk echte toppers! Zo vind je in de Bomont.nl webshop verschillende modellen en kleuren van dit bekende merk. Neem bijvoorbeeld het model Mais Tiras: een felroze teenslipper met een dubbel gekruist bandje op de wreef. Ook voor kids heeft het merk een uitgebreid assortiment, zoals hippe modellen met panterprint of een stoere legerprint. 

IPANEMA SLIPPERS ONLINE

Kleurrijk, duurzaam en hip: Dat is waar het merk Ipanema voor staat. Bij aankoop van een paar slippers van dit merk weet je dan ook zeker dat jij stijlvol over de boulevard zal kunnen lopen. Je bestelt deze top slippers heel gemakkelijk in de Bomont.nl webshop. Ga naar de merkpagina van Ipanema in de Bomont.nl webshop en selecteer jouw gewenste model, maat en kleur eenvoudig met het navigatiemenu aan de linkerzijde. Na het bestellen van jouw favorieten zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij je thuis worden bezorgd. Heeft jouw bestelling een waarde boven de 20,-? Dan bezorgen we je pakketje gratis bij je thuis met een bedenktermijn van 30 dagen.