Airforce Meisjeskleding 6 artikelen

Airforce Meisjeskleding 6 artikelen
6 artikelen
6 van 6 artikelen

Airforce Winterjassen Meisjes

Het voorjaar is coming to town! Het voorjaar komt er weer aan en een goede warme, waterafstotende én ademende zomerjas is dan geen overbodige luxe. Gelukkig is Airforce sinds 1999 gespecialiseerd in het ontwerpen van jassen die gewatteerd, waterafstotend en erg comfy zijn. Verschillende modellen, maten, soorten en kleuren worden gecombineerd en daarmee is wat ons betreft dit merk een toonaangevende speler op de jassenmarkt.

DAG REGEN!

Een goede zomerjas doet vooral één ding: je beschermen tegen de regen! In Nederland kan het weer nogal wisselend zijn, van een paar graden vriezen tot een stevige westen zeewind of juist een hele plons regen in één keer. Een fijne parka houdt je dan lekker warm en grotendeels droog door het wat langere formaat van de jas. Voor iedere stijl is er een Airforce jas te vinden, van glanzend materiaal tot robuust met grote knopen en een grote, volle bontkraag. Hoewel de ontwerpen basic doen ogen, is niets minder waar. Er is ontzettend veel tijd en zorg in het ontwerpen en fabriceren van de jassen gestoken, en dat zie je wat ons betreft zeker terug!

OVERAL BIJ TE DRAGEN

Duurzaam mogen we de jassen ook zeker noemen, want de jassen gaan bij goed gebruik, jaren mee. Zo kun je de jas oneindig blijven combineren. Boven een grove stoere spijkerbroek en met een paar army of cowboy-boots vinden wij hem het tofst. Dan komt namelijk het robuuste karakter echt naar voren. Natuurlijk kun je de jas ook prima aantrekken bij een schattig jurkje of een hip rokje, door het mooie gedetailleerde design zijn de jassen namelijk echte kameleons. Jij bepaalt waar de jas bij gedragen wordt, het design laat alle opties toe.