LTB 64 artikelen Toon 96 per pagina

LTB 64 artikelen Toon 96 per pagina
64 artikelen Toon 96 per pagina
48 van 64 artikelen

LTB Jeans

Dit oorspronkelijk Turkse merk ontwikkelt kleding die vooral lekker moet zitten en die ready-to-wear is! Gemaakt voor jong en oud en daarmee geschikt voor het gehele gezin. Je ziet het eigenlijk al terug in het ontwerp van de broeken: ze zijn internationaal georiënteerd en hebben een wereldse uitstraling.

Het hoofdkantoor van dit stoere merk kun je dan ook vinden in Istanbul. De perfecte plek, want deze stad ligt precies op de scheiding tussen Azië en Europa. De items van het merk sluiten naadloos aan op de veranderingen in het weer. Zo kun je een fantastische korte broek of rok scoren voor de warmere dagen en een degelijke jeans met stoer spijkerjasje voor de koudere dagen.

DE VEELZIJDIGHEID VAN DENIM

We love denim! Je kunt het overal mee combineren en het staat altijd goed. Denim zit ook nog eens erg lekker door de combinatie van denimstof en stretch waardoor het geen probleem is om een hele dag door te brengen in een lekkere jeans of rok. LTB is er trouwens ook voor kids, dus het hele gezin kan er op zijn denim-best bijlopen!

Dus het hele gezin in mooie nieuwe items van LTB? Dat kan! Je ontvangt jouw nieuwe favoriete items in no-time bij je thuis en daarbij profiteer je altijd van gratis bezorging. Ook ruilen of retourneren is geen enkel probleem, hier heb je maar liefst 30 dagen de tijd voor!