5% Spaarbonus

 • Zeker dat kan, op de waardecheque die je per post hebt ontvangen staat ook een 8 of 10 cijferige online code. Bij stap 2 van het betaalproces kan je de online code invoeren.

 • Bij elke euro besteding aan artikelen zonder korting (dus artikelen aangekocht met een kortingscode,of tijdens de SALE of een actie tellen niet mee) ontvang je 100 spaarpunten. Dus 1 cent is 1 punt.

  Bij 10.000 punten in 6 maanden krijg je een waardecheque ter hoogte van 1,- per 2.000 spaarpunten.

 • Waarde waardecheque = 5% van je bestedingsbedrag het afgelopen halfjaar

  Ieder halfjaar kijken we hoeveel je hebt besteed (artikelen aangekocht in de SALE, actie of met kortingscode tellen niet mee), ligt dit bedrag boven de € 100,- dan heb je recht op een waardecheque. De waarde van jouw persoonlijke waardecheque bedraagt 5% van het bedrag dat je dat halfjaar besteed hebt. 
  NB: Na afloop van ieder halfjaar vervalt de opbouw van je bestede bedrag en begin je weer opnieuw te sparen.

  Rekenvoorbeeld:
  Je hebt het afgelopen halfjaar € 89,95 besteed in onze webshop en € 299,- in een Bomont winkel. Deze producten heb je voor de nieuwprijs gekocht (dus niet in de SALE, tijdens acties of met een kortingscode) in totaal heb je dus € 388,95 besteed bij Bomont in deze periode. Het bedrag ligt boven de € 100,- dus je hebt recht op een waardecheque. 5% van € 388,95,- is € 19,45. Dan ontvang je een waardecheque van € 19,-.

 • Tweemaal per jaar bekijken we wat je dat afgelopen halfjaar besteed hebt. Heb je in dat afgelopen halfjaar meer dan € 100,- besteed? Dan ontvang je een persoonlijke waardecheque per post. Deze waardecheque bedraagt 5% van het bedrag* dat je afgelopen jaar besteed hebt bij Bomont. Deze waardecheque kan je gebruiken bij je volgende aankoop. Gebruik de waardecheque als korting op je aankoop of ontvang jouw artikel zelfs helemaal gratis (indien het artikel dezelfde of een lagere prijs** heeft als het bedrag van jouw waardecheque).

  *Artikelen die aangekocht zijn met korting of in de actie zijn tellen niet mee voor het opbouwen van je spaartegoed. **Er wordt geen geld teruggeven bij het verzilveren van je waardecheque en de waardecheque is nooit inwisselbaar voor contanten.

 • Je spaart automatisch mee!

  Wanneer je in een online bestelling hebt geplaatst, spaar je automatisch mee voor een waardecheque. Sta je niet ingeschreven in ons klantensysteem? Dan wordt er automatisch een account voor je aangemaakt aan de hand van het adres dat je hebt opgegeven voor je online bestelling; heel eenvoudig en je hebt geen pasje nodig! Bezoek je één van onze filialen? Geef dan tijdens het afrekenen je postcode en huisnummer door, deze combinatie is jouw persoonlijke klantenkaartcode.

Direct antwoord

0118-586400Van ma - vrij van 08.30 - 17.00 uur

webshop@bomont.nl(binnen 2 werkdagen antwoord op je vraag)