Bezorgen

 • Let op:

  Wij streven ernaar bestellingen binnen 1-3 werkdagen bij je af te leveren. Dit is een geschatte levertijd zonder externe vertragingen. Tijdens SALE periodes, acties en voor de feestdagen kan de levertijd enkele dagen langer zijn. 

  Bekijk hieronder de verwachte bezorgdag (let op: dit is slechts een indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend). Nadat jouw bestelling is ingepakt ontvang je een bevestiging met een Track & Trace link. Als jouw pakket in ontvangst is genomen door DHL kan je via deze link de actuele status van de verzending volgen (let op: het kan tot 24 uur duren voordat de Track & Trace link werkt). 

  BesteldagVoor 13:00 uur besteldNa 13:00 uur besteld
  Maandag di, wo of do wo, do of vr
  Dinsdag wo, do of vr do, vr of za
  Woensdag do, vr of za vr, za of di
  Donderdag vr, za of di za, di of wo
  Vrijdag za, di of wo di, wo of do
  Weekend di, wo of do di, wo of do

  De maximale levertijd van je bestelling bedraagt 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Het is mogelijk dat je meerdere pakketten ontvangt uit de verschillende Bomont-filialen. Dit is mogelijk, omdat de voorraad in de verschillende Bomont winkels van elkaar afwijkt. Hierdoor kan de levertijd van de diverse artikelen van één bestelling variëren.

  Zendingen die afgeleverd worden buiten Nederland, worden maximaal binnen 5 werkdagen bezorgd na het ontvangst van de track en trace. Bij enkele living artikelen kan de bezorgtermijn afwijken van onze gebruikelijke service, neem voor meer informatie contact op met onze Klantenservice.

 • Bestellingen worden gratis bezorgd (binnen Nederland, België, Duitsland en Luxemburg). 

  Wij verzenden met de pakketservice van DHL. Voor de verzendkosten naar andere landen, verwijzen we je naar de tabel hieronder. Indien je een artikel wilt terugsturen dan wordt er door Bomont 2,95 aan retourkosten ingehouden op de terugbetaling van uw artikel. (dit is enkel van toepassing voor klanten binnen de Benelux en bij het gebruik van de DHL retourservice). 

   

 • Wij bezorgen je bestelling met DHL.

 • De meeste bestellingen worden vanuit verschillende filialen geleverd, dit betekent dat één bestelling vaak uit meerdere pakketten bestaat. Controleer eerst of de producten die op het leveringsformulier staan overeenkomen met de producten die afgeleverd zijn. Klopt dit? Dan hoef je niets te doen, de rest van je bestelling zal zo spoedig mogelijk volgen. Mis je artikelen terwijl ze wel op het leveringsformulier staan, neem dan contact op met onze klantenservice. De maximale bezorgtijd bedraagt binnen Nederland 5 werkdagen. Is deze termijn verstreken? Neem dan contact met onze klantenservice.

 • Wij verzenden naar de volgende landen:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Luxemburg
 • Op dit moment is het nog niet mogelijk om je bestelling af te halen in onze winkels.

 • DHL zal jouw bestelde pakket tot drie keer toe aanbieden. Indien het na drie keer niet gelukt is om het pakket af te geven, zal deze ‘retour afzender’ worden gestuurd.

 • Indien je na 5 werkdagen je bestelling nog niet ontvangen hebt en je hebt nog geen verdere informatie hierover ontvangen. Graag willen we je vragen om contact op te nemen met onze Customer Service. Zij helpen je graag verder!

  Op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur kan je onze Customer Service bereiken op het nummer: 0118-586400 of via webshop@bomont.nl

Direct antwoord

0118-586400Van ma - vrij van 08.30 - 17.00 uur

webshop@bomont.nl(binnen 2 werkdagen antwoord op je vraag)